Video – Unde să ieși în București și Teleshopping cu Otravă

În ultima ediție din La o vorbă și un film am stat de vorbă cu Otravă și am vorbit despre filme românești. De data asta am zis să discutăm despre altceva. Anume, locuri unde să ieși în București pentru diverse activități și cumva discuția s-a diluat în teleshopping. Partea mea preferată din discuția cu el a fost bineînțeles cea despre teleshopping.

https://cavaleria.ro/?p=43586

Iar dacă nu ați citit ultimul meu articol despre el, am avut asta de spus despre el.

Otravă, pe numele lui Cristian Șimonca este un tip genial. Prima mea impresia despre el a fost că e genul de om pe care vrei să îl ai ca prieten, fiindcă poți discuta cu el din orice domeniu și să primești înapoi informații pe care nu le știai.

Dacă e să îi sumarizez activitatea, aș spune că este blogger și instafamous. A crescut în lumea teatrului și pe blogul lui scrie în principal despre evenimente de care este pasionat: teatru, film, spectacole, concerte, sport, unde să te duci în concediu sau locuri unde să ieși să mănânci bine în București.

La bază este jurnalist. A început să lucreze pentru Mediafax în 2003 ca reporter în domeniul sportului. În 2005 a făcut tranziția la Sport.ro, iar apoi în ProTv unde a început cu social media și promovare online pe platforme precum Facebook. Abia în 2006 a început propriul lui site, Blogu lu’ Otravă și a reușit să adune sute de mii de fani pentru care încă scrie cu aceeași pasiune.

Cu riscul de a mă repeta, merită să spun că părerea mea despre om nu s-a schimbat și rămâne unul dintre invitații mei preferați pentru La o vorbă și un film fiindcă nu știu cum se face, dar mereu reușim să ne abatem de la subiectul principal pe cărări nebănuite, dar mega distractive. Cel puțin din punctul meu de vedere.

https://www.youtube.com/watch?v=eW4zAWkGV4Y