Video – Unboxing și Giveaway

Plăcile video noi de la Nvidia sunt fantastice pentru gaming. De curând, am avut ocazia să joc Battlefield 5 pe un laptop cu tehnologie RTX și experiența a fost uimitoare. După cum veți vedea și în clipul de mai jos. Și eu am fost necredincios odată, dar acum că am văzut ce poate face tehnologia RTX pe un laptop de gaming, văd lumea cu alți ochi. Cel puțin reflexiile și lumina din jocurile video care suportă tehnologia asta nouă de randare a luminii. Dacă nu stăpânești termenii tehnologici bine, poți sta liniștit. Fiindcă nu e atât de complicat precum pare. RTX sau Ray Tracing este o tehnologie foarte veche care randează lumina din animații. Îi conferă acel aspect estetic care face totul să arate mai verosimil.

Cel puțin față de jocurile video, animațiile arată net superior. Asta până acum. Fiindcă odată ce jocurile încep să arate ca animațiile Pixar sau Disney, deja începem să vorbim despre o nouă eră în gaming. Deocamdată, doar Quake 2 și Battlefield 5 sunt singurele jocuri video care se folosesc de tehnologia asta. Tot ce pot spune despre acest lucru este că este un mare păcat PĂCAT! Dar abia aștept să văd cum arată Metro Exodus cu RTX-ul pornit, pe lângă următoarele titluri care urmează să apară.

În multitudinile de cutii pe care le primim la Cavaleria în ritm alert și totodată de maximă urgență, m-am trezit cu o astfel de cutie care mi-a sărit în ochi imediat. Fiindcă era mare, de un roșu aprins aparte și scria Republic of Gamers pe ea. Adică era de la divizia de gaming de la Asus. Una peste alta, am început operația de unboxing și așa a ieșit un clip. Ce secrete ascunde înăuntrul ei și cum o puteți primi la Giveaway? Simplu: dați un click pe link-ul de mai jos. Spor!