[VIDEO] – Seat Leon FR – Distractiv, și nu numai

”Gurile rele” spun că Seat Leon este fratele mai mic al lui VW Golf. Mai mic?am vrut să spun mai sărac, și mai urât. Adică nu eu am vrut să spun, asta spun gurile rele. Of…

Până la urmă, împart aceeași platformă, și Leon și Golf. Ba chiar și Skoda Octavia. Toți sunt frați, până la un punct. Leon FR este după părerea mea, poate unul dintre cele mai distractive dintre cele trei. Prețul nu mă dă pe spate, recunosc. La 27.000 euro am primit faruri cu LED, jante de 18 inch și chiar discuri mari de frână. Ah, și o grămadă de spațiu în habitaclu, chiar suficient de mult pentru locurile din spate. Chiar dacă ai și o suta de kilograme. La fel și în portbagaj, fiecare pasager are loc pentru un geamantan mic, dacă vă decideți să plecați în vacanță cu el.

În plus, e foarte deștept și asta ne place. Sigur, e o mașină nouă de oraș, de familie, e normal ca în anul 2017 să fie deștept, dar asta nu e o cerință pe care o respectă toți producătorii de automobile.

La motorizare stă bine. Pare ciudat însă să spui că ai 180 de cai putere și un motor de 1.8 litri pe benzină, însa asta vei găsi pe el. Chiar și așa, se conduce relaxat și este foarte silențioas. Nu ai spune la prima vedere.

Dar hai, gata cu vorbăria, știu că ai dat deja play la review și te delectezi cu un pahar de apă lângă laptop. :)