VIDEO | SPIDER-MAN PS4 | Nebunie cu buton [REVIEW]

Deși are 36 de jocuri sub centură răspândite pe 15 platforme de gaming diferite, Spidey nu a reușit să doboare recorduri în vânzări. Cel puțin nu până acum. Ca să aflați cum e Spider-Man PS4 și dacă merită într-adevăr banii, vă invit să vedeți review-ul meu. Dar înainte, treceți rapid prin aceste rânduri și vedeți galeria mega awesome de mai jos.

Succesul universului Marvel a depășit orice așteptare în industria cinematografică. Miliarde peste miliarde în încasări se traduc într-un tren de profit care nu poate fi oprit. S-au vehiculat tot soiul de zvonuri despre saturația cu super-eroi, dar cifrele arată că e chiar opusul. Lumea nu se oprește din a-l vedea pe Iron Man, Thor, Hulk, Gardienii Galaxiei și recent, pe Spidey. Acum ne trezim cu prima iterație a lui Spider-Man în gaming care într-adevăr este bună. În Marea Britanie de exemplu, jocul sparge barierele vânzărilor în materie de viteză.

Din experiența mea alături de Spidey vă pot spune că mai orice face… face excepțional de bine. Punctul forte a jocului este și marca sa înregistrată, ca să mă exprim așa. Adică joaca de-a huța cu pânza. De la zgomotul satisfăcător pe care îl scot aparatele lui, la priveliștile glorioase la care stai câteva clipe bune înainte să începi să te miști. Fiindcă grafica este superbă și mai ales dacă ai un PS4 Pro și un televizor cu HDR…totul arată bestial. De la clădirile cu reflexii clare și impresionante, până la fibrele din costumul lui atunci când apropii camera.

Nu am să stau să vă spun mai multe, fiindcă găsiți totul în review-ul de mai sus. Dar totuși am să vă las cu niște poze pe care le-am făcut în joc. Nu sunt luate de pe net sau din altă parte, sunt 100% făcute în joc, în Photo Mode. Am simțit nevoia să menționez asta fiindcă la cât de bine arată, cu siguranță veți spune că sunt oficiale sau că nu reprezintă grafica reală. Chiar atât de senzațional arată. Vă promit!

GALERIE FOTO MEGA AWESOME