Video – Mortal Kombat 11 – Cel mai tare joc cu bătaie din 2019

A trecut ceva timp de când s-a lansat Mortal Kombat 11, dar acum că am băgat destule ore în el am spus că este un prilej perfect pentru încă un episod din Trebuie să joci!

Ce aș putea propovădui despre această iterație a lui Mortal Kombat și nu s-a spus deja? Pe scurt, jocul este foarte reușit. Povestea se ridică la înălțimea firului narativ din Mortal Kombat X și rămâne la fel de bine scrisă și redată. Personajele sunt foarte bine conturate, iar voice acting-ul din spate adaugă o doză de credibilitate. După ce termini povestea vei vrea să te mai lupți. Așa că îți rămân trei opțiuni: să joci online, să îți chemi prietenii ofticoși la tine care să îți umple controller-ul de ulei, ori să intri în Towers of Time. Modul de joc copy paste-uit din Injustice 2 și adus în MK11. În Towers of Time, ai un scop. Adică misiuni care vin sub formă de runde. Unele dintre ele variază, iar unele dintre ele rămân clasice. Ideea este că ai o groază de recompense pe care le primești atunci când înveți să termini cu punctaj cât mai mareDe exemplu, la o Fatalitate primești 25.000 puncte bonus, iar la o Brutalitate primești 50.000 puncte la final de rundă. Cu cât ai un punctaj mai mare, cu atât primești mai multe lucruri și așa poți începe să îți customizezi personajul după pofta inimii tale. Cel puțin pe mine m-a prins modul ăsta extrem de tare și mereu vreau încă o rundă și încă o rundă, încă un turn și așa mai departe.

Experiența mea cu Mortal Kombat 11 a fost una foarte plăcută. Indiferent că am fost măcelărit de către copiii de 9 ani în online, ori m-am enervat când veneau prietenii la mine și apăsau ca bezmeticii pe butoane fiindcă nu știau să joace, această iterație a jocului este binevenită. Deși aș spune că Injustice 2 mi-a plăcut mai mult, mă distrez teribil și cu MK11. În care alt joc mai poți avea parte de o experiență atât de amuzantă, alături de prieteni?