VIDEO – Mașini spectaculoase din 2019

An nou, provocări noi și rezoluții 4K la toate testele pe care le vom filma în 2019. Așa cum te-am obișnuit.

2019

Anul care a început e unul de tranziție spre electrice. Cu răbdare că aparent niciun producător nu se grăbește prea tare către noile generații de autoturisme pe baterii. Dar, avem câteva lansări spectaculoase. Notez aici Audi E-Tron pe care îl vom testa în februarie. Prima mașină full-electrică serioasă de la Audi cu peste 400 de kilometri autonomie și deschizător de drum al viitorului pentru restul grupului VAG.

Nici Mercedes-Benz nu stă degeaba. Am filmat din toate unghiurile noul EQC și anul acesta îl vom avea la test. Și iată că pentru prima dată, producătorii europeni au șansa să pună în dificultate Tesla. Evident, doar pe continentul nostru. Tot în acest an va ajunge și și GLE pe teritoriul românesc. Și vreau să mă joc cu Active Body Control, sistemul care face “balans” ca să scoată mașina din noroi, zăpadă sau nisip.

Lista-i lungă dar am selectat câteva care vor ajunge în prima jumătate a anului în România. Se anunță un an spectaculos cu multe lansări, noi inovații în tehnologia autonomă, încărcări de mașini dar și siguranță.

Nu am uitat de BMW X5, Mercedes-Benz Clasa B, Suzuki Swift sau Volkswagen T-Cross. Le-am notat și le facem. Asta pe lângă teste cu tractoare, camioane și orice altceva cu motor și roți. La mulți ani!