VIDEO | Prețul corect – iPhone X și Yeezy Boost

Dacă în primul episod nu aveam date clare despre iPhone X ca să îl pot scoate la tablă, între timp, m-am descurcat și am făcut rost chiar de mai mult decât prețurile componentelor. Am niște calcule, pe cât de amuzante, pe atât de inutile. Totuși, de dragul de-a fi cât mai cârcotaș am să-ți prezint cât te-ar costa această aroganță de telefon. Pe zi, pe oră și în funcție de câte atingeri tandre îi aplici ecranului OLED.

La felul doi ne delectăm cu o pereche de șoșoni croșetați care costă o avere. Un goblen cu preț de vânzare de trebuie să-ți vinzi mașina second hand pentru a-ți putea permite o pereche. Vorbesc despre Yeezy Boost marca Adidas și vânduți ca fiind ideea genialului Kanye West. Pe cât de simplu și banal este modelul, pe atât de popular a devenit într-un timp foarte scurt. Rețeta a fost de-a dreptul simplă și am mai expus-o. Se ia un produs, se scrie pe el “Ediție Limitată” și se vinde la un preț de trei ori mai mare.

Dacă un iPhone începe să își piardă din valoare chiar din momentul în care îi dai țipla jos, alta este povestea pantofilor Yeezy. Prețul de revânzare pentru cele dintâi modele, considerate ediție limitată, ajunge chiar și la 2.300 de dolari pentru modelul Yeezy Boost 750.

Dar să nu mai lungim vorba, te las să te bucuri de analiza mea super-mega-extra-giga-detaliată. Ah, și aștept și comentarii, căci sunt curios ce părere aveți.

iPhone X