Video | Vacanța de sărbători într-o destinație exotică

Ca să ne mai dezmorțim un pic și să uităm de frigul de afară, m-am gândit ca astăzi să vorbim despre costul unei vacanțe exotice fix acum, de sărbători. Hai să facem niște calcule…

Serios acum, ce poate fi mai frumos, mai ales dacă nu ești mare amator de frig și zăpadă, decât să-ți petreci sărbătorile de iarnă undeva la căldură? Să zicem, nu știu, Maldive? Mauritius? Sau, de ce nu, ceva mai puțin exotic și mai accesibil precum Antalya sau Santorini.

Unde mai pui că, din cauza pandemiei și implicit a restricțiilor de circulație care au lovit puternicindustria turismului, prețurile biletelor de avion și al sejururilor exotice au scăzut simțitor. Acum, odată cu relaxarea restricțiilor de circulație, tour operatorii și companiile aeriene încearcă pe cât posibil să recupereze din pierderi. Și pentru că lumea încă nu se înghesuie să plece în vacanță, prețurile au scăzut foarte mult la majoritatea sejururilor. De exemplu, unele dintre ele au ajuns să coste cu tot cu transport și cazare cât ar fi costat înainte doar biletul de avion. De exemplu, un sătuc din sudul Italiei, San Giovani din provincia Molise, oferă cazare gratuită în încercarea de a atrage turiștii.

Așadar, hai să vedem împreună ce oferte au pregătit agențiile de turism pentru vacanțe și sejururi exotice 2020-2021: