[Video] Cum ne îngrijim părul?

Fie că vă place scurt sau lung, aranjat sau ciufulit, părul trebuie să fie curat, impecabil aș spune eu, pentru a nu creea o impresie greșită. Dar asta știți deja… Imaginați-vă îmbracați la patru ace și cu mătreață căzută pe umeri sau cu un păr ce se vede că nu e îngrijit. O imagine de genul acesta spune un singur cuvânt despre tine. Te las să ți-l imaginezi.

Așadar, o tunsoare modernă și mai ales îngrijită poate să îți schimbe complet aspectul general. Îți dă încredere de sine dar și eleganță. Știu ce impresie au bărbații despre mersul la coafor dar vă asigur că nu este atât de greu să vă îngrijiți podoaba capilară. Și nu trebuie să ajungeți ca noi, femeile, la salon deși mai nou ne dăm coate cu domnii veniți la ferchezuit. Creați-vă așadar propriul vostru ritual de îngrijire cu produsele potrivite tipului de păr. NU trebuie să apelați la bigudiuri și la ondulator, în nici un caz.

Da, știu. Mai sunt și “mici” probleme ale scalpului, însă acestea și multe altele se pot rezolva cu o îngrijire corespunzătoare urmărită îndeaproape de un hair stylist.

Cristian Scutaru vă ajută cu câteva sfaturi importante pentru a putea fi un bărbat frumos, bine îngrijit și rafinat.

Mulțumim pentru găzduire: .1 Concept Salon

Marius Gruia, Master Stylist.

cristian-scutaru-lorena-buhnici