Video | De ce Fallout 76 nu e chiar atât de oribil

Seria Fallout mereu a fost îndrăgită pentru inovația și gameplay-ul fantastic pe care le-a oferit. Mai ales după lansarea lui Fallout 3, lumea gaming-ului nu a fost niciodată la fel. Fallout 76 este urât de către toată lumea din industrie. Mai ales de către gameri. De aceea m-am gândit să ofer și perspectiva mea asupra jocului.

Pot spune din start că jocul nu este chiar atât de oribil precum toată lumea preferă să îl descrie. Lumea este vastă și frumoasă, gameplay-ul este la fel ca întotdeauna, și faptul că nu mai sunt personaje cu care te întâlnești, nu mă deranjează deloc. Mare parte din ura pe care o primește se datorează faptului că jocul nu a fost șlefuit cum a trebuit. Adică are unele probleme și nu funcționează totul așa cum ar trebui. În alte cuvinte, a fost lansat prematur și putem interpreta asta ca pe o ofensă adusă fanilor. Dar toate aceste lucruri se vor rezolva în timp prin intermediul update-urilor și a actualizărilor din partea producătorilor.

Deși misiunile principale și secundare reprezintă mare parte din joc, experiența este întregită de crafting. Adică de lucrurile pe care le vei crea, repara sau modifica. O mare parte din timp vei colecționa obiecte aleatorii pe care le vei distruge pentru materie primă. Cu ele îți vei face armuri sau arme. Sincer, aici constă factorul de dependență pe care ți-l conferă jocul…

În principiu, Fallout 76 este o lume singuratică.  Și dacă vrei să pornești la drum singur, experiența nu va fi chiar atât de neplăcută. Poate chiar preferi asta… Dar atunci când ai un prieten alături de tine și jucați, comunicați, și descoperiți aventuri împreună, sentimentul este greu de egalat într-o asemenea lume post-apocaliptică. Frumusețea jocului vine din ceea ce descoperi pe parcurs. Nu știi niciodată ce urmează, ce zace în următoarea locație, sau cum va arăta următorul petic de pământ peste care dai. Ca de exemplu, când te duci de la casă părăsită la casă părăsită, fiecare cu povestea ei.

Astfel de lucruri mi-au plăcut la Fallout 76 și refuz să mă urc în trenul urii pentru acest joc. Experiența mea cu el a fost plăcută. Deși am întâlnit tot soiul de probleme, nu mi-au stricat complet experiența. Acum vă las cu review-ul complet și vă urez spor la joacă.