Video – Cinci filme numai bune pentru 8 martie

Pe lângă faptul că trebuie să le arătăm femeilor o atenție deosebită de 8 martie, ar mai trebui să facem un lucru. Să ne luăm din timpul nostru prețios și să îl dedicăm lor. Sper că sună prea rău. Dar totul nu este pierdut fiindcă am găsit o soluție care să împace pe toată lumea.

Anume, o listă cu filme bune la care trebuie să te uiți cu jumătatea ta. Trucul constă în faptul că nu am ales clișee clasice precum „The Notebook”, la care să suferi fără de sfârșit. Am ales filme într-adevăr bune, majoritatea cu femei în rolurile principale, dar în care nu vă veți plictisi. Ca Alita: Battle Angel, Mad Mad: Fury Road, Wonder Woman, Gone Girl sau Bird Box. Toate, filme care mi s-au părut extraordinare.

Gone Girl mi-a adus aminte de prima mea relație, ca să fiu sincer cu voi. Rolul frumoasei Rosamund Pike pare a fi unul de femeie inocentă, cel puțin în marea majoritatea a filmului. După ce acțiunea progresează, aflăm că lucrurile sunt mai complicate decât par. Nu vreau să îți stric surpriza, dar pregătește-te pentru o experiență mega tensionată. Bird Box de pe Netflix este unul dintre cele mai pline de suspans filme pe care le-am văzut, și nu am putut să nu îl includ. Mad Max: Fury Road se află pe listă din două motive:  Tom Hardy și Charlize Theron. Aici e la mijloc o mică manipulare, așa că trebuie să fiți atenți. Pe jumătatea ta o vei momi cu Tom Hardy, dar de fapt Chalize Theron fură lumina reflectoarelor. Hardy nu prea are un mare rol în film, dar personajul lui Charlize este excepțional. Wonder Woman este alt film care m-a suprins și sincer, m-a emoționat în unele scene. Nu la cele de dragoste, ci în cele de război. Față de cele ca Batman v Superman și Justice League, aș alege „Femeia Fantastică” oricând.

Pe scurt, asta am avut de spus, dar pentru povestea întreagă vă aștept în clipul de mai sus, cu păreri în secțiunea de comentarii, bineînțeles.