VIDEO – Cinci Chestii Cool – Plasturii antisforăit și brățara telecomandă

O imprimantă manuală care-ţi permite să scrii pe toţi pereţii, orice te taie capul, fără să faci murdărie şi în timp record sau instrumentul pentru fitness care se transformă în mai multe forme? Ce chestie cool ai prefera mai tare? Ah, să nu uit și de plasturii antisforăit de la SnoreLax, brățara telecomandă de la D-Ting și să nu uit de grătarul solar, Gosun Go.

Eu mă mulțumesc ediția aceasta cu imprimanta manuală. HandJet este un printer manual, unde utilizatorul trebuie doar să încarce informaţiile ce trebuie tipărite şi, desigur, să facă plinul cu toner. Mai rămâne doar să marchezi produsele industriale grele, imense, pentru expediţie și gata. Sincer, mi-ar plăcea așa ceva pentru a scrie pe toți pereții din București, cavaleria.ro. Nu aruncați cu pietre, da! Doar țin la brand. 

Nu mi-ar strica, recunosc, și instrumentul de fitness inventat vreodată, Xchain. Este un aparat complex, format din cinci elemente în formă de zale supradimensionate. Fiecare dintre ele se poate mişca la 90 de grade, în orice direcţie, iar astfel aparatul se poate adapta nevoii de mişcare a utilizatorului. Poate servi drept ganteră, ori drept bară pentru genuflexiuni executate profesionist. În configuraţia corectă, Xchain devine chiar şi o platformă pentru flotări şi alte asemenea exerciţii la sol. Producătorii garantează cel puţin 14 forme, folosibile la peste 500 de exerciţii fizice.

Hai să le vedem pe toate în detaliu.