Video – Cinci Chestii Cool – Aruncătorul de flăcări și spărgătorul de ouă

Trebuie să mărturisesc că ne este din ce în ce mai greu să găsim cinci chestii cool care chiar să fie cool. După cum știți și voi grădina internetului este mare și astfel dăm peste tot felul de idei și lucruri care mai de care mai interesante dar și unele total lipsite de sens. Cum ar fi acest aruncător de flăcări. Nu știu ce ai putea să faci cu o asemenea ‘armă’ în apartamentul tău cu două camere, dar dacă îți surâde ideea te anunț că îl găsești pe internet la numai 500 de dolari, sub semnătura celebrului Elon Musk. 

La sfârșitul lunii ianuarie, Musk anunța că se pot face comenzi pentru aruncătorul său de flăcări, însă după patru zile stocul s-a epuizat. Fiecare dintre aruncătoarele de flăcări este însoţit de un stingător de incendiu, iar cei dornici trebuie să fie de acord cu unele condiţii înainte de a putea primi dispozitivul în primăvara acestui an. Mă întreb, cum ar arăta oare o petrecere cu astfel de aruncătoare de flăcări în mâinile invitaților? 

Și cum spuneam, grădina internetului este mare, așadar am dat și peste un spărgător de ouă. Da, se pare că există speranţe şi pentru neîndemânatecii patologici, care dau cu stângul în dreptul indiferent că-şi folosesc picioarele sau membrele superioare. Dar savanţii se vorbiră şi se sfătuiră, iar până la urmă veniră cu soluţia numită EZ Cracker. Acesta sparge ouă printr-o mișcare foarte simplă și fiți atenți: separă albușul de gălbenuș. Deci, fericire în bucătărie.

Şi încheiem cu o dedicaţie pentru băieţii ceva mai sensibili din fire și mai talentați. Cadoul cel mai potrivit de ziua lor se numeşte Clay Printing Kit de la Stoneflower. Face exact ce scrie pe etichetă: este o imprimantă 3D care lucrează cu argilă de olărit. Mai multe detalii vă las în clipul de mai jos.