VIDEO – 5 CC – Băncuța magică Disney, camera cu vedere la pești și vinul pentru pisici

În această ediție m-am gândit să te duc într-o lume virtuală în care personajele de desene animate stau la taclale cu tine. Sigur ai vrea să încerci asta pe bune. Sau să vezi cum ar fi să te cazezi în exotica și exclusivista lume a hotelului unde poți dormi cu peștii, pe sub valuri. Și îți vin în ajutor și cu o licoare pe care pisica ta o va iubi de îndată ce o va încerca. Adică, un soi de vin special pentru feline. 

Dacă vezi noua bancă magică de la Disney, o să vrei din tot sufletul tău de copil să te pierzi puțin prin lumea desenelor animate. Magic Bench, pentru că așa se cheamă invenția, aproape că aduce în lumea reală personajele simpatice născute din creion și celuloid, iar apoi transformate în animații digitale. De fapt, este un sistem virtual compus din camere interactive, un ecran mare și o bancă, la prima vedere una ca oricare altă bancă din lemn. Dar una care are senzori și motorașe ce dau senzația de contact real cu animăluțele digitale. 

Ce zici de un tur în exoticul și excentricul hotel subacvatic Manta Underwater unde peștișorii Oceanului Indian îți cântă un cântecel de leagăn acompaniați de valuri. Acest paradis se găsește nu departe de insula Pemba, de pe coastele Zanzibarului. Turiștii dornici de o așa experiență sunt duși în larg cu o șalupă și apoi sunt cazați în camera cu priveliște unică. Există duș cu apă dulce și chiar room service, comandat prin telefon mobil și livrat în câteva minute. VREAU! 

Eh, și asta este cea mai tare. O firmă din Statele Unite se mândrește că a inventat vinul pentru pisici, o băutură care nu are strop de alcool, dar care-ți va face mâța să se joace cu niște motocei imaginari mai frumos decât poate s-ar fi jucat cu tine o tipă. Hai să vedem totul mai pe larg.

Băncuța magică de la Disney

Cameră cu vedere la pești

Cel mai scump fidget din lume

Vinul pentru pisici

Lacrimi de ceară