Video – Cel mai tare joc MADE IN CHINA – Game for Peace

Grunge black and white Urban texture template. Place over any object create black grunge texture,abstract dirty poster,scratch with noise and grain effect. Dark messy dust overlay distress background.

Deși H1Z1 a fost un fenomen, nu a prins o amploare atât de mare precum fratele său vitreg, PUBG. Acesta din urmă a dat startul unui noul val de gen de jocuri video care a revoluționat industria în acest aspect. Dar în China povestea are o cu totul altă întorsătură. PUBG a fost interzis în țara comunistă și a suferit o alterare din care a ieșit cea mai amuzantă clonă: Game for Peace. Despre acesta m-am gândit să vorbim astăzi. Fiindcă experiența mea cu el a fost de la hilară in sus.

https://youtu.be/775uVVHyLkE

În primul rând, Game for Peace este o clonă PUBG fiindcă este PUBG. După ce originalul a fost lansat, mai marii generali ai patriei au hotărât că PUBG nu se conformează cu valorile sociale și morale ale Republici și l-au interzis.

Publicat tot de compania Tencent care se află în spatele jocului battle royale, Game for Peace reprezintă un face-lift care este menit să îndeplinească toate cerințele liderilor chinezi. În alte cuvinte, au fost modificate unele lucruri precum sângele, limba din interfață bineînțeles, modele personajelor și… cam atât. În rest este exact aceeași experiență cap coadă. De aceea nu are rost să intru în detalii aici și am lăsat clipul să vorbească de la sine.

Ca să îl poți juca trebuie să urmezi câțiva pași simpli. Cum ar fi să accesezi de pe telefonul mobil pagina de căutare Google și să scrii în câmpul de căutare TapTap Download. Acesta este un magazin digital de aplicații xsimilar cu Google Playstore, doar că este din China.

Pasul numărul doi este să downloadezi jocul din tap tap. Doar că accesul este restricționat dacă nu ești sincronizat cu We Chat sau QQ. Cea din urmă este în totalitate în limba chineză si nu o recomand. We Chat pe de cealaltă parte are variantă în engleză și este mult mai simplu de utilizat. După ce reușești să îți creezi un cont, intri în joc, apeși pe iconita We Chat din meniul principal și îți introduci user-ul și parola.

În afară de asta, restul e foarte simplu și poți juca în voie. Ca să vedeți experiența mea cu el, vă las cu video-ul de mai sus.