Video – Cel mai tare joc făcut de români!

Jocurile de astăzi se bazează aproape integral pe partea online competitivă ori cooperativă. În alte cuvinte, găsim din ce în ce mai rar titluri care se pot juca fizic alături de cineva. De aceea, astăzi m-am gândit la ceva mai patriotic și să vorbim despre DOOR KICKERS: ACTION SQUAD. Jocul este dezvoltat de către românii de la KillHouse games. Renumiți pentru seria Door Kickers. Cu toate acestea, Action Squad este de o natură cu totul și cu totul diferită.

Door Kickers: Action Squad este un joc cu o grafică retro în stilul 8-biți din vremurile de aur ale gaming-ului. Design-ul  jocului este monumental de bine pus la punct. Dacă ați jucat vreodată Rainbow Six: Siege, imaginați-vă că cineva l-a făcut 2D. Pe lânga asta, are și un soundtrack care merge incredibil de bine cu estetica lui.

În Door Kickers: Action Squad scopul este să elimini diverse personajele negative stereotipice, apoi salvezi armata de clone blonde ținute ostatice. Apoi, ai terminat misiunea. De preferință termini cu toate trei stele. Ai de ales dintre mai multe personaje diferite. Cu fiecare pornești de la zero și de cum joci misiuni, câștigi puncte și experiență. Astfel, îți crești preferatul și devii din ce în ce mai bun, deblochezi abilități, arme, gadget-uri etc.

Partea cea mai bună este că îl poți juca local cât și online. Adică poți juca de la distanță cu un prieten, ori în persoană. După cum bine veți vedea în clipul de mai sus. Noi ne-am distrat la maximum cu acest joc. De aceea am pornit și un mic GIVEAWAY unde puteți câștiga DOUĂ CODURI pentru DOOR KICKERS: ACTION SQUAD. Unul pentru tine și unul pentru un prieten. Mai multe detalii despre cum te înscrii, vezi în clipul de mai sus. Spor la vizionat, la jucat și la câștigat. Numai bine!