Video – Ce filme urmează sub semnătura Marvel

După zece ani și 3000 de minute din Universul Marvel, Avengers Endgame a devenit numărul 1 la încasări. Da, au întrecut și Avatar. Acum știu, știu. Multe comentarii care spun „da… le-au luat zece ani să ia Avatar și au relansat filmul cu post-credit scenes doar să îi ajungă din urmă”. Cui îi pasă? Avatar a urcat pe locul întâi fiindcă a abuzat de tehnologia 3D care abia intrase iar biletele erau mega scumpe. În fine, nu asta contează. Fiindcă producătorii de la Studiourile Marvel au anunțat în urmă cu ceva timp următorul capitol pentru filmele din Universul cu super-eroi. 

Kevin Feige, laolaltă cu restul armatei de PR au anunțat că universul cinematic Marvel e pe cale să intre în faza a patra. Asta înseamnă mai mult de 11 proiecte în derulare care vor fi lansate în 2020 și 2021. Inclusiv filme și seriale. Numai că în acest episod, ne vom axa doar pe partea cu filmele. În cinematografe, următoarele filme au fost anunțate în mod oficial. Pe 1 mai 2020 vine Black Widow. Nu se știe aproape nimic despre evenimentele din film, dar totuși, zvonurile spun că acțiunea s-ar putea să aibă loc prin anii 2000, înainte ca ea să apară în Iron Man 2. 

Următorul la rând apare pe 6 noiembrie 2020 și se numește The Eternals. Da, da, cel în care apare Angelina Jolie. Acești Eternals sunt niște entități străvechi care au fost create să apere omenirea și povestea lor datează cu milioane de ani în urmă. Eu cel puțin abia îl aștept pe ăsta. 

Shang-Chi and the Legend of Ten Rings va fi lansat în State pe 12 Februarie 2021. Ce trebuie să știți despre acesta, este că nu vorbim despre cele zece inele pe care Mandarinul tot le voia pentru el, ci de organizația care l-a răpit pe Tony Stark în Iron Man, când a început să-și facă primul costum. Shang-Chi nu are cine știe ce puteri în benzile desenate, ci se pare că mai mult decât orice, știe arte marțiale la perfecțiune, dar ulterior, personajul său dobândește puterea de a se multiplica. Dacă asta va apărea sau nu în film, rămâne de văzut, bineînțeles. 

Acum trecem la Doctor Strange in the Multiverse of Multiverse of Madness, care apare pe 7 mai 2021. Exact, Sherlock Cumberbatch se întoarce și abia aștept să-l văd pe ăsta. Din nou, nu știe nimic nici despre acesta, dar ce putem extrapola din titlu este mega-awesome. Luam cuvântul multi-verse, adică universuri multiple ori paralele, știți voi, ca statele paralele, și aici putem introduce o groază de teorii. 

De exemplu, vreau să văd care a fost treaba cu Dormammu. Ori poate introduce alte personaje din aventurile lui Strange precum Nightmare sau Mephisto. Ori mai bine, poate trage o fugă până în universul X-Men și îi aduce pe băieți încoace, unde le e locul. Cu tot cu Wolverine, desigur, nu mă interesează cum, dar să îl aducă. 

Ultimul film din MCU apare pe 5 noiembrie 2021. Anume, Thor: Love and Thunder. Chestia e… că în acest film, Thor arată mai sexy ca niciodată. Și nu mă refer la muntele de mușchi cu care ne-am obișnuit, ci la Natalie Portman. În caz că nu știați, aparent ea devine noul Thor, când vechiul Thor nu mai este vrednic să-l ridice pe Mjolnirr.  

Image result for blade marvel

Ultimul despre care iar nu prea știm nimic este Blade. Bine, în afară de faptul că joacă Mahershala Ali. Ei bine, cam atât pentru lista mea cu filme. Voi ce aveți pe listă?