Video – Call of Duty Mobile pe iPhone 11 și PC

Gaming-ul pe dispozitivele mobile are o deschidere pe piață de peste două miliarde de oameni. În alte cuvinte, indiferent ce ai simți pentru mobile gaming, nu ai cum să nu rămâi uimit de impactul său la nivel global. Cu toate acestea, jocuri într-adevăr bune, nu prea există. Câteva îmi vin în minte, precum Fortnite, PUBG, Hearthstone, XCOM Enemy Within sau Don’t Starve.

Singura problemă, e că nici unul dintre acestea nu este conceput pentru mobile, ci doar portate de pe platforma originală, consolă ori PC, direct pe mobil. Cu alte cuvinte, copiat și modificat pentru hardware și interfață de telefon, tabletă sau alt dispozitiv smart. Deci, nu prea există jocuri exclusive de pe telefoanele deștepte, atât de grozave încât să te facă să regreți că nu ai ultima generație de iPhone.

Image result for asus rog buhnici

Acestea fiind spuse, am furat un iPhone 11 Pro de la Marele Clinch și am spus să văd cum merge un joc mobile, exclusiv pentru platforma de mobile, care vrea să se bucure de un succes adevărat, nu doar împrumutat. Așa că am ales cea mai recentă lansare din AppStore și Android Play Store. Anume, Call of Duty mobile, o franciză după care sunt înnebunit. Nu vă puteți închipui cât de mult aștept să apară Call of Duty: Modern Warfare 2019.

Image result for call of duty mobile

Dar să nu ne lălăim prea mult, fiindcă vedeta de astăzi este versiunea de mobile. Din ce am jucat, mi se pare o versiune extrem de reușită. Din cap până în picioare este experiența clasică CoD, doar că de buzunar.

Ce îmi place el foarte mult este… aproape tot. De la grafică, la sunet, la cum se simte, până la modurile de joc. Poate mai puțin Battle Royale, fiindcă nu sunt fan și nu l-am încercat încă. Acum pentru ce nu îmi place, mă refer la control. Adică la acel touchscreen care mă scoate din sărite, fiindcă shooterele nu sunt menite să fie controlate prin a lăsa urme de grăsime de pe degete pe ecran. Din păcate, suport pentru contoller nu există încă, dar este o metodă să îl joci pe PC. Ca să afli cum poți fi un zeu în joc și să îi domini pe nedrept pe cei care joacă pe telefoane, te invit în clipul de mai jos.