VIDEO – 5 CC – Energie la cingătoare, dispozitivul cu miros de bacon și un poncho versatil

Toate chestiile cool din ediția asta sunt pe placul meu. Dar toate. Și le-aș vrea în dotare, dacă se poate. O fi de la caniculă sau nu, sincer, nici nu mai contează. Păi cum să nu vreau eu o jucărie care să mă facă să lupt ca în filmele de acțiune dar cu care să mă și distrez când mor de plictiseală?! Ca să înțelegeți mai bine, este un braţ telescopic pe nume JABII, pe care danezii l-au născocit, și care nu prezintă nici un pericol, chiar dacă acesta se extinde spre moaca adversarului tău și îl lovește într-atât cât să simtă cine conduce lupta. Mănuşa din vârf are senzori şi este făcută din cauciuc, aşa încât jucătorii să poată fi răniţi…în glumă. Braţul este conectat prin Wi-Fi la un telefon inteligent, care ţine punctajul şi care calculează cam câte bucăţi mai poate încasa utilizatorul până să ia knock-out. 

Nu mai zic de dispozitivul ce mă poate trezi dis de dimineață în miros de… bacon. Aici recunosc că mi-ar plăcea cu miros de cafea, este mai pe gustul meu. Bacon Case este un odorizant de cameră încărcat cu aromă sintetică de şuncă trasă la tigaie. Eh, așa da mic dejun! Aparatul se conectează la iPhone şi este controlat cu ajutorul unei aplicaţii disponibile pe iTunes. Pui alarma la ce oră trebuie să te trezeşti, iar odată cu semnalul sonor vei fi invadat şi olfactiv, cu aroma micului dejun al gospodarilor americani. Dar cum spuneam, prefer cu miros de cafea și dacă se poate și un croissant cu unt, puțin cald. 

Rumpl Puffy Poncho este unul dintre cele mai versatile accesorii pentru distracţia în aer liber. Întins pe sol, oferă confort şi protecţie, pe umeri, materialul impermeabil te apără de soare sau de intemperii sau te poate încălzi dacă temperatura scade. Buzunarele îţi păstrează în siguranţă portofelul şi telefonul, iar un compartiment special din dreptul sternului se dovedeşte a fi cel mai bun loc pentru ceva lucruri mai intime. Ah, iar dacă-l împătureşti şi-l pui în săculeţ, ai obţinut şi o pernă comodă. 

Mai jos sunt linkurile către toate cele cinci chestii cool, pentru cei care vor să le vadă mai în detaliu. Dacă ştii ceva ce mie mi-a scăpat, fii amabil şi dă-mi de veste printr-un comentariu!

Xoo Belt

Braţul lung al distracţiei

Eau de jambon

Igienă în patru lăbuţe

Prietenul la picnic se cunoaşte