Vând Megane Electric. Accept EQG la schimb

Salut tuturor, eu sunt Vlad și bine v-am regăsit la un nou episod AutoTech. Astăzi abordăm știri de peste tot din lume, avem un Renault Megane electric nou, noutăți de la Mercedes, de la Subaru, dar și o surpriză plăcută de la Brașov.

Renault Megane E-Tech electric debutează oficial și ne arată în ce direcție dorește brandul să evolueze. Acesta este primul model ce dispune de noua siglă Renault, dar și de noul sistem multimedia OpenR Link dezvoltat în colaborare cu Google.

Vorbim și despre Mercedes și anume despre noul model EQE. Am observat că mulți oameni îl consideră un rival al Model S-ului. Totuși, el pleacă de la 292 cai putere și autonomie de 660 km. Într-adevăr, interiorul, luxul, da, pot fi comparate, ochii subiectivi ar putea vedea EQE-ul chiar peste Model S din punctul acesta de vedere, dar puterea e la un total alt nivel.

Mai departe vorbim despre noile autobuze electrice din Brașov ce au fost echipate la finalul lunii august cu un sistem inteligent de evitare a pietonilor si biciclistilor. Sistemul se bazează pe inteligența artificială și avertizează șoferul înaintea producerii impactului în trafic.

Ultima știre despre care vorbim astăzi este noul Subaru WRX. Vă rog sa îmi spuneți în comentarii ce parere aveti în legătură cu schimbările de design, dar și cele tehnice. La exterior observăm că blocurile optice sunt redesenate, o grila mai mare si multe alte elemente noi de design.