Unealta de distrus mașini

Uneori stresul are o rezolvare foarte simplă. Ai nevoie de o bâtă și-o bucată de fier pe care s-o bați cu frustrările de peste zi. Nu de mușchi ai nevoie, ci de șefi idioți și colegi nepăsători. Atât. Use the force e doar pentru amatori.

Eu folosesc Big Boys Toys ca pe o scuză să mă joc cu cele mai tari mașinării inventate vreodată de om. Văd ce poftește inima și dau vreo 2 mailuri pentru aprobări. Așa am ajuns la REMAT VEST. Aici, printre zeci de frigidere, cuptoare și mașini vechi, stă un monstru ciudat cu un clește uriaș care poate zdrobi mașinile mai ușor decât stoarce un om o portocală.

E pentru prima dată de când filmez când efectiv rămân fără cuvinte. Eram tot încordat de parcă eu ridicam cu mușchii mei acel Opel Astra din 2003. Graiferul este intimidant pentru acei clești te pot zdrobi într-o secundă. Presiunea hidraulică ajunge la vreo 600 de atmosfere, deci d-asta zdrobi și ridica cu ușurință orice bucată de metal, indiferent de mărime și greutate.

A fost o experiență pe care am s-o țin minte toată viața. Și probabil o s-o bag și-n autobiografie. Și d-asta am și filmat în episodul 8 din Big Boys Toys.