Unde-IKEA succesului? În colaborări cu artişti consacraţi

Fără doar și poate când vine vorba de mobilă, chifteluţe  și hot dogs, primul brand care îți răsună în minte este IKEA. Compania care se laudă că are cele mai simplu de asamblat piese de mobilier vrea însă mai mult de atât. Aşa că, în ultima perioadă, colaborările vin valuri. Și nu, nu cu vreun chef care să schimbe rețeta chifteluțelor, ci cu artiști consacrați.

Le-am punctat pe cele mai interesante dintre ele. Cee care mi se par mie, cel puţin. Și…vorbim nu doar despre colaborări, ci și despre bârfele de pe rețelele de socializare. Nu știu cât de familiarizat eşti cu intrigile de pe interneți, dar IKEA este foarte creativă în acest sens.

De la schimbul de tweet-uri cu Cetăţeanul Kanye (West, pe numele lui) și până la răspunsul dat unui brand care s-a inspirat din estetica unui anumit produs – toate sunt de-a dreptul amuzante. Dar ştirea e că IKEA devine din ce în ce mai cool.. dacă nu cumva era deja.  Împreună cu Virgil Abloh, mai nou directorul artistic Louis Vuitton Men, suedezii au creat ceea ce ei numesc prima casă pentru millenials.  Iar din luna mai, au tricouri, hanorace şi skateboard-uri la vânzare. Chiar şi în România! 

Mai multe detalii te invit să afli din materialul de mai jos. Altfel, treaba asta cu șurubul lipsă este pe bune sau doar mit? Tu ai pățit-o?