Încă două zile și ne vedem la cel mai important festival de la malul mării. Patru zile și patru nopți de muzică bună, distracție, emoții și sentimente la superlativ. Patru nopți în care vom fi activi pe toate rețelele de socializare și vom relata cele mai interesante evenimente. Este clar că pentru vibe-ul adevărat și emoția aceea trebuie să fii acolo, dar vom încerca să-ți transmitem cât putem noi de bine. Sperăm să fii alături de noi, iar dacă se întâmplă să fii și tu la Neversea nu ezita să ne cauți pentru o poză!

Nici nu trebuie să treacă prea mult timp și deja mă gândesc la următoarea ediție. Și acum îmi răsună în cap pocnetele artificiilor și muzica din ultima seară de festival, moment în care deja îmi făceam planuri pentru următoarea ediție. Fără doar și poate, pentru mine, Neversea și Untold sunt evenimentele anului. Unul împletește ce-mi place mie cel mai mult, adică marea și atmosfera de la malul mării, iar altul mă poartă în orașul meu de suflet din România, într-o atmosferă unică.

Și pentru că nu-mi fac dinainte planuri de distracție pentru că de așa ceva sunt sigur că nu voi duce lipsa, la capitolul bagaj am o mare problemă. În fiecare an aceeași poveste: Eu cu ce mă îmbrac? Mai ales că, la mare vremea este mult mai capricioasă, iar dacă ziua este foarte cald de multe ori seara se lasă frigul și câteva picături de ploaie îți pot strica cheful. Mai ales dacă nu ești echipat corespunzător și pregătit pentru orice. De aceea, această loterie a ținutelor mă face să-mi fac o mulțime de griji și planuri până mă văd cu bagajul făcut. Ca să înțelegi, sunt genul care-și face planuri și gândește ținute cu o lună înainte, dar îmi fac bagajul efectiv înainte să plec. Să fiu sigur că nu uit nimic și în cazul în care mă răzgândesc să o pot face foarte ușor. Pe lângă faptul că trebuie să gândesc cel puțin cinci-șase ținute diferite trebuie să mă pregătesc cu câteva lucruri în plus, lucruri absolut esențiale la un festival, cu atât mai mult la unul pe malul mării. Așa că, m-am gândit să-ți prezint kit-ul de supraviețuire la NEVERSEA. 

Cremă cu protecție UV

Sub nici o formă nu uita de crema cu protecție solară. Chiar dacă ai deja un strat de bronz și crezi că nu riști să te alegi cu arsuri solare, te înșeli. Este crucial să te ferești de razele puternice, mai ales dacă ai în plan să mergi la festival și pe timpul zilei, când soarele arde foarte tare. Medicii dermatologi recomandă chiar să-ți acoperi întreaga piele dacă te expui prea mult la soare. Însă, știm cu toții că este mult prea cald pentru haine atât de groase, așa că varianta cremei este mult mai bună. Arsurile solare, dar și sănătatea ta nu sunt lucruri pe care să le ignori. Despre importanța folosirii cremelor cu protecție UV ți-am mai povestit și sper că te-am convins! Dacă nu ești încă sigur că printre lucrurile esențiale pe care trebuie să le ai cu tine se află și crema cu SPF, dă un click aici și citește acest articol! Nu uita de pălărie dacă ai în plan să te expui mult timp la soare!

Ochelari de soare

Accesoriu cu dublu rol – estetic și de protecție. După ce ți-ai terminat de compus ținuta, te-ai dat cu cremă pe toate părție corpului expuse la soare și ești gata de distracție, pune-ți la ochi ochelarii de soare. Poartă-i pe ochi pe tot parcursul zilei, iar când soarele apune, pune-i de-o parte. Știu, face parte din ținuta de festival să porți ochelari de soare și noaptea, dar nu prea ajută. În plus, pot deveni chiar nocivi în cazul în care ai probleme cu vederea și îi porți toată noaptea. Așa că, odată ce apune soarele, renunță la ei, pune-i bine.

Haine groase

Da, știu. Mergi la mare și mai mult ca sigur că va fi cald. Dar ce te faci dacă începe o ploaie intempesitvă, ori seara se lasă frigul? Nu-i nicio surpriză că nopțile la malul mării tind să fie mai frigurose decât cele din oraș. Ar fi păcat să-ți strice surpriza vântul și câteva picături de ploaie, nu? Așa că, pregătește-te de peste zi cu o ținută lejeră în care să te simți cât mai comod posibil. Dacă îți este deja răcoare când pleci de acasă și soarele este deja pe cer, cu siguranță când se va lăsa seara, îți va fi frig. Așa că, nu risca și ia cu tine o jachetă ori un hanorac. Unde mai pui că dacă prietenei tale, ori vreunei tipe cu care ești i se face frig… știi deja povestea.

Pelerină de ploaie

Ai pune-o la capitolul haine groase, dar nu vreau să consideri că sunt unul și același lucru. Fii prevăzător și ia cu tine o pelerină de ploaie ori o jachetă impermeabilă. Eu am prins în ambele ediții de festival o seară cu ploaie și mi-a fost de mare ajutor. Mai ales că, la Neversea nu prea ai unde să te adăpostești și cu siguranță nu vrei să-ți petreci seara pe sub vreun cort ori ascuns cine știe pe unde, departe de centrul distracției. În plus, nu îți este permis accesul cu umbrelă în festival și sincer, nici nu este prea comod să cari o umbrelă după tine, nu?

Baterie externă și cabluri

Seara va fi lungă, deci cu siguranță vei face multe poze, filmări și clar nu te poți baza pe bateria telefonului. Ca să fii sigur că nu te pierzi de restul grupului, ori că rămâi pe afară dacă ajungi mai târziu decât restul, pleacă de acasă pregătit cu o baterie externă, un cablu de încărcare ori cu un telefon de rezervă. Eu sincer prefer varianta a doua. Unul dintre telefoane îl exploatez la maximum cu poze și filmări, iar pe celălalt mă bazez pentru sunat sau alte urgențe. Astfel scap de grija unei baterii externe. Însă, dacă ai plecat nepregătit, nu-ți face griji. Există prin festival diferite locuri unde-ți poți încărca device-urile.

O borsetă

Da, știu. O să râzi și o să spui că nu porți tu așa ceva nici în ruptul capului. Într-un fel te înțeleg. Nici eu nu aș purta o borsetă zi de zi, dar la un festival este de mare ajutor. Telefon, chei, poate niște bani cash pentru taxi, bateria externă, buletin și așa mai departe. De toate astea și nu numai ai nevoie, iar buzunarele sunt cu siguranță insuficiente. În plus, sunt sigur că pe niciunul dintre aceste obiecte nu vrei să le pierzi. Așa că, este cel mai simplu să le ai pe toate la un loc, la cureaua pantalonilor.

Cam astea ar fi cele mai importante lucruri pe care trebuie să le ai la tine, cel puțin când mergi la festival. Pregătește-te temeinic înainte să pleci de acasă pentru a putea să lași de-o parte orice griji și să te bucuri cât mai mult și mai bine de experiența festivalului. Îți doresc de pe acum distracție plăcută și dacă n-ai făcut-o deja, urmărețe-ne pe Instagram!

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.