După ce în materialul anterior îți spuneam că s-a dat startul reducerilor de iarnă și te sfătuiam să fii chibzuit, ei bine acum pot spune oficial: spor la cumpărături! Al doilea val de reduceri a venit în majoritatea magazinelor de îmbrăcăminte, deci acum merită să începi să-ți cauți ceva de îmbrăcat. Diferențele de prețuri sunt mult mai mai mari și mai avantajoase, așadar economiile le faci pe bune.

Am colindat cele mai mari mall-uri din capitală în căutare de reduceri avantajoase și pot spune că mă declar, parțial mulțumit. Spun parțial, pentru că majoritatea lucrurilor pe care mi le doream s-au cam vândut, dovadă că nu numai eu sunt cel care știe când încep cu adevărat reducerile. Însă, dacă ai norocul să porți XL sau XXL vei fi cel mai fericit. Vei avea de unde alege. Și că tot veni vorba de colindat mall-uri, îți recomand să oferi atenție și celor mai puțin populare. Ai șanse mult mai mari să găsești aici articole pe care în celălalte magazine nu le-ai găsit, într-o mai mare varietate de modele și mărimi. În plus, în aceste centre comerciale traficul este mult mai scăzut, deci nu vei avea bătăi de cap cu aglomerația.

Atenție! Mai urmează cel puțin două valuri de reduceri masive, deci prețuri chiar mai mici. E adevărat, cu șanse reduse să mai găsești ceva pe dimensiunile tale. Ca să-ți vin în ajutor, am făcut o selecție de articole vestimentare pe care ți le recomand, împărțite frumos pe categorii.

Paltoane și geci

 

Geci din piele

 

Sacouri

Pantaloni și jeans

Încălțăminte

Acestea sunt doar câteva dintre ofertele care mi-au atras atenția, însă găsești mult mai multe variante, în funcție de stilul și nevoile tale. Axează-te pe lucrurile scumpe de sezon și lasă tricourile și accesoriile pentru mai târziu. De abia aștept să-ți pot recomanda ținute complete la câteva sute de lei!

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1
    • 2

      Dacă arăți ca tipul din poză nu cred că îți stă rău. În plus femeile întorc capul mai ales după bărbații îmbrăcați mai diferit. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.