Video – Cum am jucat Sniper Fury și Disney Magic Kingdoms

Astăzi, la meniu servim alte două jocuri pe telefon, din care unul care m-a surprins în cel mai amuzant mod posibil. Fiindcă nu mă așteptam vreodată să joc Disney Magic Kingdoms. Mai ales să îmi placă și să pot spune că este un joc bun. 

SNIPER FURY ÎNCĂ E BUN

Sniper Fury este un shooter static pentru mobile și PC. A apărut în 2015 și a fost dezvoltat de către patruzeci de români, în București. În prezent, a fost descărcat de peste 110 milioane de ori. Ba chiar este jucat de peste 1 milion de oameni, lunar.

Gameplay-ul este distractiv și chiar dacă nu ai control asupra personajului, jocul strălucește în unele aspecte. De exemplu, întâlnim faimosul și zemosul bullet time. Adică atunci când timpul începe să fie cool și să încetinească ca să ne arate glonțul cum se apropie de craniul dușmanului. Aceste misiuni de scurtă durată se află la baza jocului. Sunt gândite să nu dureze prea mult, fiindcă începi una după alta și nu îți vine să îl lași jos. Vrei reward-urile sau recompensele de după rundă. 

DISNEY MAGIC KINGDOMS M-A SURPRINS!

Disney Magic Kingdoms a fost downloadat de peste 82 de milioane de ori și jucat în fiecare lună de către 2.4 milioane de oameni. Este un joc de mobile și PC în care intri în rolul unui manager de parc. Inițial începi doar să joci cu nimeni altul decât cel mai capitalist șoarec din existență, Mickey Mouse. Însoțit de nătăflețul Goofy și îndrumat de către bunicul lui Cain din Diablo, te pui pe treabă.

Adică începi să construiești clădiri care după un anumit timp îți oferă resurse. Cu ajutorul cărora vei ridica altele și așa mai departe. Sincer să fiu cu voi, design-ul jocului este bine pus la punct. Misiunile scurte sunt pentru atunci când vrei să joci activ și să stai pe telefon, iar când nu mai poți juca, alegi o misiune care durează mai mult. Pentru ca atunci când revii din treabă, să poți continua.