7Card | Sau cum te relaxezi după o zi de muncă

Timpul liber este foarte important. Iar românii, din păcate, nu știu încă să profite de el așa cum ar trebui. Un procent covârșitor, alege să-și petreacă orele libere în fața televizorului, la mall, cinema și dacă vremea este bună, prin parc.  Puțini sunt cei care au hobby-uri sau practică vreun sport. Cumva de înțeles, mai ales dacă te gândești că mare parte din timp este petrecut în câmpul muncii, o parte în trafic și restul timpului trebuie împărțit între somn, mâncat și alte activități.

Nu știu tu, dar și eu mă înscriu în procentul acela mare al românilor care preferă televizorul. Bine, eu îl folosesc doar pe post de ecran pentru Netflix and chill. Rareori am avut ocazia să fac și alte lucruri în timpul liber, cum ar fi escape room, squash sau tenis de masă. Evident că mi-au plăcut toate și mi-am promis că voi face mai des astfel de activități, dar ce să vezi, rutina a câștigat mereu.

De curând, am fost invitat să descopăr ce înseamnă 7Card. Auzisem câte ceva despre ei și programul lor dar niciodată nu l-am încercat. Ce zici de un singur abonament care îți poate oferi acces la peste 600 centre în toată țara unde poți jongla cu zeci de activități de relaxare și sport. Un singur abonament, o singură aplicație care le oferă pe toate. În plus, dacă ai un astfel de abonament poți să iei cu tine un prieten, nu mai zic de copii. Accesul în programul 7Card se face doar pe bază de abonament, iar compania la care lucrezi este cea care trebuie să intermedieze serviciul. Tot ea este cea care decide câte activități poți face și pe ce durată.

Așadar, dacă ți se pare interesant propune-i șefului tău să îți facă un astfel de abonament. Sau te convingem noi în clipul de mai jos.