Reduceri de Black Friday la Telefoane

Iată cele mai interesante modele de telefon cu reduceri bune de Black Friday.

Samsung Galaxy A10, 32 GB, plus card memorie 32 GB.  –  200 Lei pe eMAG

Dacă părinții tăi cer un telefon nou, ăsta este ce trebuie. Ecran mare și notch micuț, așa cum e la modă acum. Are stocare pentru toate pozele nepotului de la naștere până la majorat plus recepție puternică pentru 4G.

Samsung Galaxy S9 Plus, Dual SIM, 64GB, 6GB RAM, 4G, Black

Ăsta e pentru tine. Chiar dacă are un an și jumătate, e în continuare la fel de bun. O să te îndrăgostești de ecranul generos și de puterea de procesare. Și are și o cameră foto excelentă pentru poze și filmulețe. E și dual-sim.

Samsung Galaxy Note 9, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G

128GB stocare și 6GB RAM fac acest telefon la fel de performant și acum, la un an de la lansare. E rapid, solid și un design clasic, fără găuri de camere în ecran sau alte aberații pentru ecrane edge-to-edge. O să-ți placă mai ales pentru baterie.

 

LG G8s ThinQ, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G

Un telefon frumos și aș paria pe el dacă vrei ceva performant și ieftin. Are deja două avantaje peste Samsung Galaxy S9 Plus, stocarea și camera wide.

 

Huawei P30 Pro, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G

Chiar și neredus e la un preț imabatabil. Huawei P30 Pro rămâne unul dintre cele mai bune telefoane cu Android din acest an. Are o cameră excepțională pentru fotografie, cu trei obiective. E foarte rapid și are o baterie excelentă nu doar pentru autonomie dar și pentru încărcare.

Huawei P20 Pro, Dual SIM, 128GB, 6GB RAM, 4G, Blue

P20 Pro este un telefon foarte rapid cu o cameră bună chiar și-n 2019. Are deja un preț competitiv dar mă aștept să-i scadă prețul și mai mult de Black Friday.

Apple iPhone 7 Plus, 32GB, Black

Chiar și cu ultima versiune iOS, iPhone 7 Plus se mișcă foarte bine. Are un ecran mare, cu rezoluție bună și o baterie ok. Din păcate vine dintr-o eră în care telefoanele aveau 32GB stocare, așa că, trebuie să te obișnuiești cu asta. Dar, cu siguranță va fi redus bine de BlackFriday.

Asus ROG Phone,512GB,8GB RAM,4G,Negru

Pentru gaming la purtător e una dintre cele mai bune opțiuni. Are ecran rapid dar și stocare cât un laptop pentru jocuri, filme și poze. E bun și de productivitate pentru în continuare poți fi sunat de boss pentru meseria ta.

 

Asus ZenFone 5Z ZS620KL, Dual SIM, 256GB, 8GB RAM,4G

256GB stocare și 8GB RAM la sub 2500 de lei? Da, doar ASUS vinde acest pachet atât de atractiv. Are un ecran bun cu un notch ca de iPhone și un Android foarte curat, spre deosebire de vechile variante. Recomand!

Acestea sunt telefoanele pe care eu l-aș salva în lista de favorite. cele mai multe dintre ele au deja mai bine de un an vechime și ăsta e un motiv bun de discount și sărbătoare pe 15 noiembrie. Trăiască Black Friday!