Produse de îngrijire pentru cadoul de Crăciun

Deși a ajuns să fie o neplăcere să primești setul cu after-shave, gel de duș și deodorant de Crăciun, orice bărbat apreciază calitatea. Desigur, seturile pe care le găsești în supermarket nu sunt extraordinare. Dar, mai nou, nouă ne place să ne îngrijim. Avem grijă de podoaba capilară și de tenul nostru. Mâinile nu le mai suportăm uscate și am început să folosim din ce în ce mai multe produse de îngrijire.

Da, de Crăciun îmi doresc să primesc niște produse cosmetice, dar unele de calitate. Anul acesta am început să am mai multă grijă de mine și o să îți prezint o listă de produse care nu m-au dezamăgit. Cine știe, poate le pui pe lista de cadouri. 

1.Rivadouce Fluid Tonifiant antirid

Este crema de față pe care o folosesc în ultima vremea. Îmi place că pătrunde rapid în piele și nu dă senzația de piele încărcată. Poate de asta, nouă bărbaților nu ne plac cremele. De asemenea, crema aceasta a redus semnele de oboseală și ridurile de pe frunte. Aplicată pe cearcăne are un efect de lifting și revitalizează fața.

product

2.Cremă hidratantă Baxter of California pentru mâini și corp

Dacă nu ai auzit până acum de Baxter of California e timpul să încerci acest brand care combină știința cu leacurile naturale. Crema hidratantă am folosit-o pentru mâini. Mi-a plăcut pentru că hidratează și chiar mi-a reparat pielea în zona cuticulelor. Intră rapid în piele și mirosul de plante medicinale este plăcut și masculin. TheGroomLab a avut grijă să mă răsfețe cu flacon de 300 ml care cred că îmi ajunge cel puțin jumătate de an. Tot acolo vei găsi produsul.

 

3. Cremă de bărbierit hidratantă Baxter of California

Deși nu mă bărbieresc prea des, atunci când o fac, îmi place să fie ca la carte: cu pămătuf, prosop cald și cremă de bărbierit. Și în cele din urmă am găsit o cremă de bărbierit care nu lasă aparatul să te irite. Interesant este că după bărbierit nu am mai simțit nevoia unui after-shave, chiar dacă am aplicat unul.

 

4. Rivadouce Balsam după ras

Acest balsam calmează aproape instantaneu pielea roșie și acea căldură datorată iritațiilor. Este fluid și pătrunde ușor în piele, parfumul fiind unul specific masculin. Am observat că dacă îl aplic chiar și când las barba să crească, neutralizează mâncărimile. Este un produs cu care vă veți obișnui foarte repede.

2860

5. Pomadă pe bază de apă Baxter of California

Pomada este un produs care se aplică cu ușurință prin păr. Cea pe care am folosit-o eu, este pe bază de apă. O prefer pentru că nu îngrașă părul și se îndepărtează ușor folosind apă.

Aceasta asigură control și o separare texturată a firelor de păr. Acest produs este ideal pentru un look relaxată.

 

 

Dacă încă îți mai faci griji cu privire la cadou, mai sus ai patru produse numai bune de cumpărat. Dacă nu vrei să te dai jos din pat le poți comanda online de pe Optima Shop și The Groom Lab, iar ele vor veni acasă.