Primele Trei Modele Renault Alpine, Viitorul Designului Volvo, BMW Seria 2 și E-Legend EL1

Renault a anunțat că va renunța la brandul RenaultSport în viitorul apropiat, concentrându-se în schimb mai mult pe electrificare. Totuși, nu va înceta să mai producă mașini sportive, doar că ele nu se vor mai numi RS, ci Alpine, nume scos de la naftalină în 2017 odată cu apariția noului A110.

Alpine practic va înlocui RenaultSport iar cei 300 de angajați RenaultSport nu au fost dați afară, ci vor lucra de acum sub umbrela noului brand. Odată cu schimbarea numelui, s-a schimbat și filosofia din spate. Acum Alpine nu înseamnă doar mașini performante, ci și mașini electrice.

Volvo a dezvăluit un nou concept numit Concept Recharge care arată viitoarea direcție de design a brandului suedez. Probabil cea mai dramatică parte a lui Concept Recharge este ampatamentul extrem de lung în raport cu lungimea caroseriei. Punțile par a fi împinse cât mai aproape de colțurile mașinii, iar designerii au apelat la asta atât pentru a obține un interior încăpător, dar și pentru a face loc unui acumulator mare între punți.

Mai vorbim și despre noul BMW Seria 2 ce va fi arătat în premieră pe 8 iulie la Goodwood Festival of Speed, dar și despre probabil cea mai interesantă mașină prezentată săptămâna asta. Este vorba de un model complet electric ce arată ca Audi Sport Quattro, modelul coupe renumit din anii ’80, doar că nu va fi produs de Audi – mai multe în video.