Peugeot 208 electric-Impresionant

Am avut plăcerea de a conduce noul Peugeot 208 electric, o mașină care, pe măsură ce testul s-a desfășurat, nu a încetat să mă uimească. Față de modelul de acum 2 ani, acesta a venit cu foarte multe schimbări, care au făcut ca această mașină să pară că este din clasa premium, mai ales dacă o vezi de la exterior sau din partea din stânga-față, adică cea a șoferului.
Din partea din față mașină pare foarte agresivă, mai ales cu aceste ”gheare” care îmi plac extrem de mult și se văd superb pe timp de seară. Mașina are o manevrabilitate foarte bună, se conduce extrem de ușor și pot spune că nici cuplul nu este unul mediocru, ceea ce este un avantaj, mai ales când te afli într-o depășire și vrei să ieși din ea cât mai repede și cât mai sigur.
Mașina este destinată orașului, dar te poți duce cu ea fără probleme într-o excursie de 200km. Bateria are 50KW și este pusă sub scaunul din spate pentru a nu mai ocupa spațiu în habitaclu. Astfel, cu o încărcare de 7kW/h, mașina se încarcă în aproximativ 7 ore.
Dacă vreți să aflați mai multe despre acest mini ”Lamborghini”, urmăriți videoclipul integral de pe Youtube, dar înainte de toate, scrieți în secțiunea de comentarii câți cai putere credeți că produce motorul Peugeot 208 electric.