Parndorf – Un outlet aproape de casă

La fiecare oră sunt aproape 500 de căutări pe google despre Parndorf din România. Cam la fel de multe căutări are și un mall clasa A din București, ca să vă faceți o idee. Ce este Parndorf? Localitatea în care găsești unul dintre cele mai mari outleturi din Europa, McArthur Glen. E la 30 de minute de Viena, 30 de Bratislava sau 5 ore de Timișoara.

Dar cât de mare este?

Sunt peste 160 de magazine iar site-ul lor are și limba română. Pe hârtie ori pe Google Maps nu pare mare, dar dacă îți faci o listă de magazine pe care vrei să le vizitezi, să știi că o să ai ceva de mers de la un capăt la celălalt. Vreo 10 minute de la punctul cel mai din sud, adică de la Skechers până la Boss. Dar, stai liniștit, magazinele sunt așezate după buget.

Prețuri?

Nu te aștepta să găsești gratis tot ce vezi la raft. Doar că, să zicem, la 100 de euro îți poți lua o geacă bună de la Columbia sau Napapijri în loc de una de la Z… sau mai știu eu ce magazin main-stream de la noi. O să găsești geci la Levi’s la jumătate din prețul de la noi. Valabil și pentru blugi. Ai acces la sute de modele de încălțări Adidas, Puma sau Nike. La Adidas modelul Yung-96 e vreo 35 de euro. La Puma ai încălțări ok de pe la vreo 40 de euro la fel și la Nike. Plus alte zeci de modele de bluze, cardigane și echipamente de sport. Eu mi-am cumpărat o geacă de la Carhartt WIP, la 75 de euro.

Outletul este un oraș în sine. Ai spații de joacă pentru copii dar și câteva restaurante bune. Recomand Wagamama unde am mâncat un ramen bun. Tot aici găsești și Vapiano sau T-Bone Burger&Bar. Și neapărat să faci o oprire la Manner ca să-ți faci provizii de napolitane. Unde mai pui că mai e și un hotel în zonă, dacă vii special doar pentru cumpărături. Atenție la programul de funcționare: de luni până miercuri e deschis de la 9:30 până la ora 20, joi și vineri de la 9:30 până la 21 iar sâmbăta este program scurt, de la 9 până la 18. Duminica este închis.

E un pont bun acest outlet doar dacă vii cu mașina și-ți cumperi haine pentru câteva luni de-acum încolo. O să economisești bani dacă ai răbdare să te uiți la tot ce este la raft. Sunt haine de calitate la prețuri mai mici.