Nunta regală. Cele mai bune ținute

Vedetele masculine reprezintă o sursă foarte bună de inspirație atunci când vine vorba de ținute și abordări îndrăznețe. Dau de cele mai multe ori tonul în modă, așadar profităm și noi de sfaturile stiliștilor lor și… ne inspirăm. Unde mai pui că weekend-ul trecut a avut loc evenimentul anului, iar ținutele invitaților au fost atent studiate și analizate de toată lumea. Vorbesc, evident, despre nunta lui Meghan Markle şi a Prinţul Harry al Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. 

Fără nici o discuție, cei doi au arătat impecabil. Deși au existat o mulțime de comentarii la adresa rochiei lui Meghan, despre Harry nu putem spune decât că a fost îmbrăcat ca la carte. Însă dincolo de miri, există și invitații. Și nu unii oarecare, ci dintr-aceia cu pretenții, ambiții și mici controverse pe ici pe colo, cât să stârnească interesul publicului. Da, vorbim despre vedete. Și dacă tot am menționat controverse, aici intră și ținuta lui David Beckham, de altfel cea mai bună de la fastuosul eveniment.

Nunta regală

O ținută impecabilă, foarte bine aleasă și care nu necesită nici un fel de comentariu. Fracul, vesta și chiar detaliul auriu care pare a fi lanțul de la un ceas de buzunar, toate se îmbină perfectă într-o ținută demnă de ținut minte. Lăsăm la o parte faptul că a încălcat de câteva ori protocolul și a mers în fața soției sale și… ne facem că n-am văzut când l-a pupat pe gură pe Elton John. 

Atunci când unul dintre parteneri are o ținută foarte bună, celălalt trebuie neapărat să fie cel puțin pe picior de egalitate pentru a nu face notă discordantă din punct de vedere vizual. Familia Clooney este exemplul cel mai bun de la acest eveniment. Amal Clooney a avut una dintre cele mai bune apariții feminine de la eveniment, iar Clooney este de-a dreptul eclipsat de aceasta. Ținuta lui nu este rea, însă costumul merita câteva ajutări pentru a arăta perfect. 

O apariție destul de controversată a fost și cea a lui Tom Hardy. Costumul foarte bine croit, culoarea plăcută și în tonul cu evenimentul, însă părul, mai bine spun absența lui, a creat stupoare. Nu că ar fi ceva anormal, dar prezența lui la eveniment nu era larg cunoscută, iar o astfel de frizură nu îi este caracteristică. Punem acest lucru pe seama unui rol pe care îl joacă în prezent, așa că trecem cu vederea. De altfel, ținuta este foarte bună. 

Mergem la Gabriel Macht. O apariție simplă, dar de efect. Costumul este bine croit, se așează bine pe corp, iar ochelarii și cravata burgundy adaugă un plus de stil și de personalitate.

Un exemplu de ținută simplă, clasică, dar foarte bună este Idris Elba. Dacă majoritatea invitaților au optat pentru frac, Idris a mers pe modelul clasic și nu a greșit. Costumul este de asemenea foarte bine croit, dar cel mai mult îmi place textura. Spre deosebire de familia Clooney, el este apariția bună ce-și eclipsează partenera.