Noua colaborare H&M X GIAMBATTISTA VALLI

Și în această toamnă avem parte de o colaborare surpriză a brandului suedez H&M. Tradiția începută acum 14 ani prin prima colaborare cu inegalabilul Karl Lagerfel continuă la sfârșit de 2019 cu una la fel de interesantă. Este vorba despre celebrul designer italian Giambattista Valli cunoscut pentru creațiile sale haute couture.

Apreciat pentru creațiile sale exclusiv feminine, iată că anul acesta avem parte și de câteva elemente masculine. Deși vorbim despre o colaborare cu un brand mass market, stilul caracteristic al designerului italian este regăsit în toate piesele. Romantic și boem, luxos, dar la prețuri accesibile. Evident, elementele principale sunt rochiile flamboiante, dar și imprimeurile colorate. Dar pentru că pe noi nu ne interesează această parte a colecției, doar în cazul în care dorim să facem un cadou, hai să vedem ce-a pregătit designerul italian pentru bărbați.

În mod tradițional acesta nu creează haine pentru bărbați, însă în colaborarea cu H&M avem parte și de această premieră. Mie mi-a atras atenția o parka simplă, la prima vedere, dar cu un imprimeu extrem de interesant pe spate. Un element atât de simplu și minimalist este îmbogățit de un imprimeu renascentist deosebit. Nu știu tu, dar mie îmi plac foarte tare elementele de genul acesta care sunt simple în esență, dar care au un plus de stil și rafinament printr-un detaliu. Aș pune pe lista mea și bluza din molton moale și bumbac, cu mâneci raglan, dar parcă mărgelele de sticlă bordate în jurul gâtului nu mă încântă atât de tare. De asemenea, îmi plac și hanoracele simple cu logo-ul pe piept. Da, îmi place și cel roz!

Iar cu siguranță cureaua cu catarama care imită niște buze este plăcerea mea vinovată. Aș mai pune pe listă și fularul cu același imprimeu, geanta și poate o pereche de șosete. Din păcate, la capitolul încălțăminte nu-mi place nimic.

Îți las mai jos o galerie de poze cu toate elementele noii colecții. Atenție! Pe 7 noiembrie 2019 colecția este disponibilă în magazinul Băneasa Shopping City de la ora 10:00, iar online de la ora 11:00. Dacă găsești ceva ce-ți place, îți recomand să ajungi cât mai devreme în magazin, iar dacă vrei să cumperi online fii pe fază… exact de la ora 11:00. Majoritatea hainelor și accesoriilor se vor vinde foarte repede.