Jocurile gratis din Iulie

Dacă a mai trecut o lună, știți discursul: jocuri gratis pentru toată lumea. Mă rog, asta dacă ești abonat la serviciile Xbox Live, PlayStation Plus ori pur și simplu dacă ai un cont free pe Epic Games Store.

PLAYSTATION 4

Am zis să începem cu ceva într-adevăr deosebit, anume Detroit: Become Human de pe consola japonezilor. Un joc în care firul narativ se desfășoară în funcție de deciziile tale. Review-ul scris al jocului îl puteți găsi aici. Pe locul doi vine Horizon Chase Turbo, un joc drăguț cu mașini care îmi aduce aminte de vremurile copilăriei de pe faimoasa consolă Terminator.

XBOX ONE

Pe consola celor din tabăra verde avem în sfârșit ceva bun. Spre deosebire de jocurile lunare care parcă toate sunt numite: „Happy Island Fru-Fru Village 2”. Pe primul loc vine o experiență fantastică, Inside. Un joc la care s-a lucrat mai bine de cinci ani, iar rezultatul final este mai mult decât memorabil. Pe locul doi bineînțeles că avem ceva de genul „Happy Island Fru-Fru Village 2”, doar că se numește Big Crown Showdown. Iar din era de mult apusă a lui Xbox 360 vom primi ceva care ne face să iertăm păcatele Xbox-ului. Fiindcă avem un joc clasic, faimos în lumea gaming-ului pentru revoluția extraordinară pe care a adus-o jocurilor 2D sidescrollere: Castlevania – Symphony of the Night.

PC

Pe ultimul loc, dar nu și pe cel din urmă se află Epic Store cu a lor „mocăciune!”, Last day of June. O aventură perfectă pentru cei înnebuniți după experiențele narative emoționante. Pe acesta trebuie să îl prindeți rapid, fiindcă pe 4 iulie se termină oferta, doar ca să înceapă din nou cu Overcooked. Cel din urmă este jocul perfect pentru atunci când ai prieteni la tine și nu știi cum să nu mai vorbești vreodată cu ei. Ai să vezi despre ce vorbesc atunci când lucrurile se încing în bucătărie și competitivitatea din voi va ieși prin pori.