Jocurile gratis din februarie

A mai trecut o lună și pentru gameri iar asta înseamnă un singur lucru. Jocuri gratis pentru toată lumea! Și mă refer la TOATĂ lumea. Fiindcă datorită noului magazin digital, Epic, avem și pentru PC. Haideți să vedem care sunt.

PLAYSTATION 4

Pentru cei cu consola care a dominat generația aceasta tot ce înseamnă vânzări și jocuri geniale, avem două mari titluri care m-au uimit când le-am văzut unul lângă celalalt. Pe primul loc vine For Honor. Un joc care poate fi pe cât excepțional, pe atât de atât de stresant. Fiindcă arată superb și atunci când te uiți la gameplay nu ai cum să nu te simți ca un copil de treisprezece ani. Bătăliile dintre samurai, vikingi sau cavaleri medievali sunt un show demn de Netflix. Atunci când nu joci, bineînțeles. Fiindcă complexitatea jocului te va face să înjuri ecranul mai ceva ultrașii la meciurile de fotbal. Hitman: The complete first season este la rând și nu are nevoie de descriere. Fiindcă renumele Agentului 47 trezește nostalgie pentru orice om care se intitulează gamer.

XBOX ONE

Cei din tabăra verde primesc două jocuri pentru generația actuală și două din cea veche. Bloodstained: Curse of the Moon, un retro platformer genial din era de aur a gamingului. Următorul care apelează la amintirile copilăriei este Super Bomberman R. Tot în stilul anilor de odinioară, dar cu un schepsis modern care ar trebui să reîmprospăteze experiența de gameplay. Cele de pe Xbox 360 sunt Assassin’s Creed: Rogue și Jedi Academy. Primul nu reinventează roată, dar dacă ai răbdare cu mecanicile de gameplay străvechi din Jedi Academy, atunci vei avea parte de ceva fantastic.

PC

După cum am spus, cei care au PC și au cont pe magazinul digital Epic, pot lua până pe 7 februarie The Jackbox Party Pack, pe care nu vi-l recomand să îl jucați singuri. Dar de pe 7 februarie urmează alt retro platformer care vă va pune răbdarea la încercare. Dar dacă vă încărcați cu ea, vă puteți alege o experiență memorabilă.

Sper că aveți de unde alege, chiar de vorbim doar despre un singur joc. Cam atât pentru luna asta și până ne revedem, vă urez spor la gaming și numai bine.