Iubesc femeile, dar…

Stinkie Pinkie

Adesea pot să înțeleg foarte bine unele atitudini, dar nu pot nici în ruptul capului să fiu de acord cu ele. De exemplu, doar o femeie poate să considere că greșești chiar și atunci când ești de acord cu ea! Să demonstrăm cum e posibil totuși ca ele să aibă, oricât ar părea de nebunesc, dreptate.

Femeia se poate răzgândi. Sigur că și tu poți, dar se pare matur să nu escaladezi un conflict și să lași de la tine. Pe o scală de la 1 la 10, greșeala asta e undeva pe la 200. Pentru că ea realizează că lași de la tine și nu mai are nicio satisfacție victoria. Deja nu se mai poate pune decât problema de scor. Și o să-ți dea cât nu o să poți duce.

Într-o relație coaiele sunt la cine și le permite, nu la cine le are de la natură. În mii de ani de evoluție, femeia a avut mereu handicapul lipsei de forță fizică. Neputând să obțină singură tot ce își dorea, ea a fost nevoită să găsească bărbatul care să-i suplinească această lipsă. Multe dintre disputele verbale sunt teste inconștiente. Vrea să știe dacă tu ești acela care să poată juca rolul de furnizor. Că moale poate să fie și ea. Căuta un bărbat, nu să formeze un cuplu de lesbiene.

Spun cumva că e bine să o contrazici? Da. De câte ori părerea ta e alta. Mi se pare arhisuficient ca bărbatul să aibă un șef la serviciu. Să mai aibă unul și acasă… e moartea pasiunii.

Un bărbat fără coloană vertebrală e mai puțin atrăgător ca un actor tânăr în căutare de roluri. Îi dai ceva doar din milă. Parcă nu asta era ideea, nu? Trântește, pufnește, amenință că pleacă și uneori chiar merge până la colț, dar la o discuție cu mai multe cupluri o să o vezi când spun e despre tine că ești al dracului de încăpățânat și – culmea! – îi strălucesc ochii. Se laudă cu îndărădnicia ta. Al meu nu e papă lapte! Nu mă pupă în … decât la propriu. Când oricum obține mai mult decât oferă. Un bărbat nu e cu adevărat sărac cât își permite luxul propriilor opinii.

Sigur, dacă o contrazici, disputa o să dureze mai mult. Da. Dar, paradoxal, va dura mai mult și relația. :)

Te temi că va pleca dacă nu faci cum vrea ea? Teme-te că o să faci și va rămâne! Și va trebui să faci la fel și mâine și peste o săptămână și cam în toți anii tăi. E relație sau teatru de păpuși?!