Idei de cadouri pentru pretențioși

Știi și tu că alegerea unui cadou, nu este o treabă tocmai ușoară. Mai ales când persoana căreia trebuie să-i cumperi este pretențioasă, ori nu o cunoști suficient de bine. Fie că vorbim de un Secret Santa cu colegii de birou, fie că este vorba de un prieten sau rudă, când vine vorba de un cadou pentru un bărbat lucrurile se complică. La o doamnă mai scapi cu o geantă, o cutie de bomboane mai sofisticată, o bijuterie sau un parfum. Însă cu noi, bărbații, este mai complicat. Mai ales cu noi ăștia pretențioși.

Cea mai simplă cale? Cumpără-i o sticlă cu o băutură fină. Nu dai greș niciodată, chiar dacă pesoana căreia i se adresează cadoul nu consumă de regulă alcool. O sticlă de vin bun, ori un whisky vechi nu trebuie să lipsească din casă. Fie pentru invitați, ori pentru plăcerea personală după o zi lungă de muncă. Fără alte introduceri, ți-am pregătit o listă cu câteva idei de cadouri potrivite pentru un bărbat pasionat de lumea băuturilor rafinate.

Idei de cadouri

Pentru iubitorul de vodka Absolut Extrakt este o idee bună. Același gust pe care îl știi deja, dar mult mai aromată și mai condimentată. Pe lângă gustul unic, băutura este și ușor texturată și extrem de răcoritoare. Pentru maximizarea aromelor Absolut Extrakt se consumă cât mai rece.

O altă variantă de băutură alcoolică spirtoasă și extrem de aromată este ginul. Ienupăr, anason, scorțișoară și o mulțime de semințe și fructe. Acestea sunt ingredientele care dau gustul inconfundabil unui gin. Pentru un martini bun, ai nevoie de un gin de calitate, cât mai bun și mai aromat. Propunerea mea? Monkey47. Un gin cu o poveste interesantă, cu origini din Pădurea Neagră din Germania. Numele este unul extrem de sugetiv. Monkey – care denotă faptul că este o băutură specială, jucăușă, iar 47 reprezintă numărul de ingrediente și alcolemia.

Dacă cel căruia i se adresează cadoul este pasionat, am o idee foarte bună de cadou. Un set cu opt ustensile de bar. Setul conține muddler, pourer, jigger, strainer, shaker, speed tin, bar spoon, cu care pasionatul se poate iniția în meseria de barman sau, de ce nu, își poate prepara băuturile preferate chiar acasă.

 

Un alt cadou extrem de stilat pe care cu siguranță îl va aprecia este un set de pahare și sticlă de cristal de bohemia pentru whisky.

Am o idee de cadou și pentru iubitorii de vin. O cutie din lemn cu toate accesoriile necesare. Cu siguranță un iubitor de vin va aprecia eleganța și rafinamentul cadoului.