Idei de cadouri pentru ea

Crăciunul a trecut, așadar odată cu el și vremea cadourilor. Sunt sigur că la asta te gândești. Însă nu fii atât de pornit să închizi subiectul. Până la urmă un cadou este binevenit ori de câte ori simți să faci acest gest, nu? Cum ar fi în noaptea dintre ani, adică de Revelion. Ce ar fi să o surprinzi în cea mai lungă și mai frumoasă noapte a anului cu un cadou simbolic, dar cu însemnătate. Așa mi-a venit ideea să vă mai ușurez munca și astfel am făcut o listă de cadouri pentru sexul frumos. 

Voucher

cadouri pentru ea

Dacă nu-i știi gusturile ori ai dat-o de prea multe ori în bară îi poți cumpăra un voucher la un centru spa ori la magazinul ei preferat. Acesta este cadoul care te scapă cel mai repede de stres. Nu faci decât să pui o sumă pe card și o lași pe ea să decidă. Să nu mai punem la socoteală că în felul ăsta ești sigur că se va bucura de cadou. Pe de altă parte, poate părea puțin impersonal și că nu ai depus prea mult efort. Însă șansele să se bucure sunt mai mari așa, decât cu un cadou total neinspirat.

Parfum

Acesta este genul de cadou pe care îl preferă o femeie. Plus că, joci la sigur. Desigur, trebuie să ai cât de cât idee despre parfumurile pe care le preferă: dulci, florale, citrice. Poți alege fie parfumul pe care-l folosește cel mai des, fie poți cere un sfat în magazin. Întrebarea ce parfum preferă cel mai des femeile îți va aduce imediat răspunsul dorit. Îți recomand unul foarte popular și apreciat, Baccarat Rouge 540 de la Maison Francis Kurkdjian. Știu. Este mai scump, însă dacă persoana merită, nici un preț nu este prea mare. Totuși, pentru cei cu un buget mai mic recomand Dolce & Gabbana The Only One. Este nou, miroase foarte bine și eu cred că răspunde cu brio mai multor gusturi. 

Carte și ceva dulce

Vrei să o faci fericită și să-i arăți că o prețuiești mult? Cumpără-i o carte și ceva dulce. Din nou, un cadou care te poate scoate repede din impas. Mergi într-o librărie și uită-te la raftul cu cele mai vândute cărți. Dacă nu îți face nimic cu ochiul, mergi la categoria de dezvoltare personală. Te asigur că vei găsi ceva care să îi fie pe plac. Îți recomand să optezi și pentru ceva dulce. Nici nu contează ce. Ia o cutie mare cu tot felul de prăjiturele și bomboane și cu siguranță o vei face fericită. Îți recomand cofetăria Grace Couture Cakes. Toate arată foarte bine și sunt și foarte gustoase.

Un accesoriu

Dacă totuși vrei să-i cumperi ceva de îmbracat, rezumă-te la accesorii. Alege ceva în ton cu sezonul: mănuși, căciulă ori un fular. În felul acesta ești absolut sigur că nu greșești. Mai ales dacă alegi ceva simplu și ușor de asortat. Sfatul meu? Fularul să fie pufos, mănușile din piele și neapărat negre, iar căciula poate fi ori foarte colorată, ori cu un mesaj brodat.