Idei de cadouri pentru parteneră

Poate unul dintre cele mai dificil de ales cadouri pentru bărbați este cadoul pentru iubită sau soție. În această categorie intră desigur cei care vor să o impresioneze cât mai mult pe partenera de viață și iau această decizie destul de greu.

Un sfat preliminar alegerii cadoului ar fi să urmăriți ce iși dorește ea pe parcursul anului sau cel mai bine în ultimele 3 luni până la crăciun. Dacă sunteți atenți veți primi sugestii mai puțin directe legate de cadoul ei de crăciun. La bărbați e puțin mai simplu, noi o spunem direct și cu voce tare. Ele oricum știu cum să ne impresioneze.

Bijuteriile sunt cel mai bun prieten al unei femei. Nu există prea multe femei pe lumea asta care să nu intre de fiecare dată într-un magazin cu bijuterii și accesorii atunci când sunteți la plimbare prin mall, nu-i așa? Aici și mai mare atenție, observați ce are pe acasă prin sertarul dedicat acestor accesorii și veți observa un trend. Totuși, de reținut, cu cât mai simple și mai discrete cu atât mai bine. Experimentele la acest capitol le va face ea și numai ea.

Parfumurile sunt iarăși o alegere foarte bună. Din nou, nu există femeie care să nu dețină parfumuri. Aici ai un articol care să îți confirme acest lucru și să îți mai ofere câteva idei legate de acest segment de produse.

Cosmeticele sunt din nou la mare căutare. Aici nu te aventura, sfatul meu. Chiar dacă ii s-a terminat un anume creion de ochi sau ojă, din nou este zona ei așa că un voucher la unul din magazinele de perfumuri e cea mai bună alegere. Nu prea poți să o iei de mână să îi cumperi cadoul de crăciun.

Dacă tot menționam mai devreme voucherele, acestea sunt foarte folosite. Pot fi și pentru un masaj de relaxare, o vizită la coafor, salonul de unghii, o zi completă la un salon de relaxare pentru femei. Să știi că merită. Poate un voucher ți se pare prea impersonal, idee cu care am cochetat și eu multă vreme, însă zâmbetul de pe fața ei după ce și-a făcut coafura, unghiile și a trecut prin tratamentul de piele de la un salon este inconfundabil.

O excursie este o surpriză foarte bună pentru oricine. Chiar dacă nu ai gândit din timp această escapadă și nu va avea loc chiar în perioada sărbătorilor de iarnă poți lua un sejur de câteva zile și pentru luna aprilie. Așadar, caută rapid niște bilete de avion către Veneția, Barcelona sau orice altă țară în care ați discutat să plecați. Cu siguranță cumpărând de pe acum sejurul vei beneficia și de o ofertă foarte bună.

Două bilete la concertul artistului preferat sunt din nou o scuză bună dacă ai uitat sau chiar nu ai avut timp pentru cadou. Din nou nu există foarte multe femei care să nu aprecieze un concert al unui artist bun de talie internațională. Uite și un pont după care aleargă cel puțin jumătate din femeile pe care le cunosc, Robbie Williams va veni și în România în 2015, probabil cândva în luna iulie. Stai cu ochii pe site-ul lui sau pe cele de bilete.