VIDEO – H&M x ERDEM – debut cu surprize în moda masculină

Așa cum ne-a obișnuit, celebrul retailer suedez H&M continuă colaborarile cu marile case de modă. În 2017, a venit rândul brandului londonez cu rezonanțe otomane Erdem Moralioglu. Dacă numele acesta nu îți spune prea multe, este pentru că vorbim despre o firmă până acum exclusiv dedicată femeilor. Nu e de mirare, așadar, că Erdem Moralioglu este unul dintre cei mai romantici designeri din industria modei și unul dintre puținii care contează cu adevărat. Creaţiile sale explorează referinţe istorice care se îmbină cu poveşti personale și care astfel le dau naștere unor creații cu adevărat speciale. De ce fac totuși referire la acestă colaborare? Deoarece în 2017 Erdem debutează și pe piața modei masculine, în colaborare cu H&M. Este foarte interesant de văzut ce anume ne va pregăti un designer specializat exclusiv pe haine pentru femei.

Colecția este încă secretă, dar știm că pentru campania ERDEM x H&M, designerul va relua și va reinterpreta temele creative din cele mai apreciate colecții ale sale de până acum. Creatorul va combina imprimeurile, texturile și măiestria detaliilor pentru care este renumit. H&M a ales nume cu greutate pentru campania de promovare și pentru direcția creativă. Este vorba despre regizorul Baz Luhrmann, celebru pentru filme precum Moulin Rouge, Australia sau Marele Gatsby. Din teaserul campaniei, putem observa că noua colecție va conține o mulțime de rochii florale, care probabil nu te interesează, precum și pantaloni sau cămăși bărbătești, toate inspirate din moda „pijamalelor de stradă”.

De-a lungul timpului, brandul suedez H&M a colaborat cu case de modă foarte importante și a convins multe vedete să-și pună semnătura pe creațiile unui brand de nișă. Printre casele de modă cu care H&M a mai avut colaborări se numără Lagerfeld, Versace, Jimmy Choo, Kenzo sau Alexander Wang, iar dintre vedetele care au avut colecții-capsulă se numără trupa The Weeknd și fotbalistul David Bechkam.

Erdem
H&M x Versace
Erdem
H&M x Alexander Wang

Colectia ERDEM x H&M va fi disponibilă în magazinele selecționate din întreaga lume, precum și pe hm.com, începând cu 2 noiembrie 2017.