Tuturor ne place să ne îmbrăcăm bine, dar după ce cumpărăm hainele cele noi vrem să mai rămânem cu destui bani în buzunar încât să le mai scoatem și în oraș. De asta ne bucurăm când H&M colaborează cu un style icon atât de cunoscut: David Beckham.

Starul fotbalist a gândit această colecție de piese vestimentare (sunt curios câte dintre acestea sunt desenate de el), ca una care să ajute orice bărbat să aibă tot ce trebuie pentru noul sezon primăvară-vară 2016.

În colecție se regăsesc costume de vară, o cămașă de jeans, un trench de ploaie, tricouri uni și cardigane simple. Colecția poate fi caracterizată prin două cuvinte: minimalism versatil. Abordarea acestui stil este o mișcare deșteaptă pentru H&M pentru că va concura cu alte branduri care deja s-au axat pe această abordare dar care au pretenții premium.

Colecția arată chiar bine.

Până când vine în magazine ți-am pregătit o serie de poze și un clip video care să demonstreze talentul lui Beckham în croitorie. La cât de bine stau hainele pe el, chiar nu ne mai interesează cine a desenat colecția.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.