Un Prinț, un Pegas și o bandă adeviză este cea mai recentă producție Cavaleria care îi are în spate pe Codrin Spiridon, Răzvan Clinceanu și cel mai nou cavaler, Andrei Brătucu. Cel puțin așa sper că se scrie numele lui de familie. În orice caz, ne-am gândit să facem un clip scurt în care să ne distrăm și în pre-producție, și în timpul filmării, dar și la vizionare. Norocul nostru că am avut parte de toate trei circumstanțe.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Obiectivul era simplu: să creăm un clip amuzant cu o bicicletă Pegas. Așa că am ales modelul Pegas Clasic. Știți voi, modelul ușor de 10.5 kg, cadru de oțel, roți subțiri de poți felia untul cu ele, ghidon modelul „bullhorn”, butuc cu 2 viteze pentru mentenanță minimă și toate bunătățurile astea care vin într-o formă elegantă care parcă te obligă să te îmbraci în aceeași măsură.

Dar să nu zăbovim prea mult asupra detaliilor tehnice, ci să vă povestesc despre cum în timpul filmărilor, eu Răzvan și Andrei ne-am distrat copios. După cum bine veți vedea și la finalul clipului, fiindcă am lăsat „bloopers”. Adică scenele care nu au ajuns în varianta finală a clipului fiindcă râdeam prea tare.

Cred că cel mai provocator lucru a fost partea cu banda adezivă. Anume să o „forțăm” să facă ce vrem noi. Vă promit că e mult mai greu să „dresezi” o bucată întreagă de gaffer tape decât un pui de doberman. Unde o arunci, numai acolo nu se duce. Ca să nu mai spun că al nostru PPC a reușit să o „fixeze” drept în lacul din parcul Herăstrău. De acolo și reacția mea de pe bancă în care rămân fără aer de la atâta râs.

Cel mai amuzant a fost momentul de la jumătatea filmării în care ne-am oprit și am realizat că nu putem face un clip întreg doar cu Răzvan pe un Pegas care urmărește o bandă adezivă. De acolo și ideea noastră de a se întâlni hoțul cu reporterul de TV. Ironia fiind cea mai evidentă atunci când reporterul își fură înapoi bicicleta fără să își dea seama că a fost a lui tot timpul.

Dar destulă vorbăraie, fiindcă am să vă las cu video-ul de mai sus. Sper să vă placă și numai bine!

 

 

 

 

 

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.