Parcă acum câteva zile Sony și Microsoft au anunțat lista cu jocuri gratis pentru septembrie. Ne trezim din nou cu aceeași poveste în care primim gratuități dacă suntem abonați la PS Plus sau Xbox Live Gold. Așadar, vă prezint jocurile gratis pentru luna octombrie.

PLAYSTATION PLUS

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Pentru cei cu Playstation 4 și PS4 Pro avem un joc care ne pregătește pentru Halloween, „Friday the 13th”. O experiență online asimetrică. Adică o echipă de până la șapte oameni care colaborează să scape de un alt jucător în pielea unui criminal în serie din filmele de groază renumite. Deci conectați microfoanele, lucrați în echipă și spor la vânat!

Al doilea este Laser League. Un joc online competitiv care împrumută stilul filmelor Tron. Totul este plin de lasere strălucitoare și o paletă de culori care ar face până și Skittles de rușine. Puteți juca în echipe de doi versus doi, sau trei versus trei. În principiu este un joc care necesită foarte multă tactică, precum un partidă complexă de șah.

 

XBOX GAMES WITH GOLD

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

De la 1 octombrie, consola din tabăra verde ne oferă un joc preferat de-al meu, primul Overcooked. O aventură nebunie la cutie care atunci când joci alături de cineva, relația voastră este testată la maximum. Scopul e să aduni toate ingredientele de pe mese laolaltă și să le unești prin armonia suavă a gătitului. Îl recomand cu mare drag. Al doilea este Victor Vran și va fi disponibil de pe 16 octombrie. În stilul Diablo 3, domnul cu pălărie ciudată vânează hoarde de inamici care se învârt ca bezmeticii și așteaptă să fie nimiciți cu brutalitate de zeci de arme și puteri.

Cam atât pentru luna asta cu jocurile care merită menționate și ne revedem în aproximativ treizeci de zile. Cu jocurile gratis de pe consolele noastre preferate pentru luna noiembrie. Spor la joacă și numai bine.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.