Astăzi vorbim despre una dintre cele mai bune camere foto din lume de care sunt sigur că nu ați auzit prea des. Dacă vi se pare că Sony, Canon și Nikon au prețuri mari la camere și obiective, stați să vedeți eticheta produselor Hasselblad.

Această companie a fost fondată în anul 1841, în Suedia. La început se ocupa de comerț ca mai apoi să formeze o divizie destinată special pentru fotografie și să devină unul dintre giganții industriei. Fiul fondatorului era foarte pasionat de fotografie. A și spus că știe că nu o să facă profit, dar măcar va putea face poze gratis. Apoi au crescut frumos când NASA a folosit aparatele pentru fotografie în spațiu. Restul e istorie. 

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

Este o cameră foarte scumpă dar care este făcută special pentru cei mai buni. Cum este folosită, poți afla din clipul de mai sus. 

You Might Also Like

One comment

  1. 1

    Daca as avea 35000 de euro…recunosc că m-as uita la un astfel de aparat însă la modelul 50c nu 100c, care e la jumate de preț și mi-aș mai lua doua 3 obiective, dat fiind că, inițial, cumperi doar cu body-ul. Și calitatea contează însa nu în totalitate. Ochiul celui care pozeaza, imaginația lui, poate lucra cu orice camera până la urmă.
    P.s. Foarte fain material! Keep up the good work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.