Avem de-a face cu unul dintre cele mai avansate jocuri video create vreodată. Am stabilit asta în review-ul despre Red Dead Redemption 2. Între timp, după ce am petrecut timp îndestulat în vestul sălbatic din lumea Red Dead Redemption 2 Online Beta, pot veni cu o opinie bine argumentată asupra fenomenului.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

În Red Dead Redemption 2 online, regăsim aceeași lume fantastică din jocul principal. Harta în întregimea ei, și ne desfășurăm cu arme și bagaje în aceeași atmosferă superbă susținută de aceeași grafică la superlativ. Adică nu au redus deloc din fidelitatea graficii extraordinare. În meniul principal te întâmpină o groază de moduri de joc care sună mai complicat decât sunt în realitate. După ce îți creezi personajul, te sui pe cal și pornești în aventurile tale. Deseori stricate de către copiii de 12 ani, după cum veți vedea și în clipul de mai sus. 

În principal, ideea unui univers online din RDR 2 este foarte bună. Doar că în varianta aceasta beta, conținutul e sărăcăcios și deocamdată jocul mai trebuie filtrat de anumite probleme pe care le are. Ca cele de conectivitate, de exemplu. Ele se întâmplă rar, dar faptul că durează atât de mult să se încarce lumea din RDR2, devine iritant.

Pe deoparte este foarte distractiv iar pe de cealaltă parte, se poate dovedi a fi foarte enervant uneori. Cel puțin aceasta este părerea mea oficială. Aștept să introducă misiuni single player precum bounties și altele, ca să fie mai mult decât o mână de activități simple. Toate acestea fiind spuse, am speranțe extrem de mari pentru atunci când vor introduce varianta finală a experienței online. 

Vorbim de Rockstar și au făcut o treabă destul de decentă în GTA V Online. Deci putem îndrăzni să credem că și aici vor face o treabă fantastică. Sunt printre cei mai buni profesioniști din industrie, la urma urmei.

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    Chiar nu cred ca este interesant cum tea facut de nervi jocul asta ;)
    Incearca sa pui si tu ceva mai constructiv !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.