Dragostea și spitalul 9!

Din seria: Întrebări care ne lasă fără replică! Iubita mea se plânge că nu o iubesc “nebunește”.

Un tip mi-a scris, în cinci rânduri, problema de mai sus. Mie mi se pare că deja a dovedit că o iubește ca un lunatic dacă mi-a scris mie despre problema lui. Pentru că noi, bărbații, nu prea ne confesăm. Eu, de exemplu, ori vorbesc cu un prieten, despre care știu că își ține gura, ori vorbesc cu un străin absolut, cu care știu că nu o să mă mai văd niciodată. Omul acesta și-a deschis sufletul pe o problemă pe care și el o simte ca fiind… o nebunie!

Nu putem să interzicem romanele siropoase, dar ele fac la fel de mult rău standardelor dintr-o relație cât… filmele porno, de exemplu. Așa cum unii bărbați trăiesc cu senzația că așa sunt toate femeile în intimitate, niște curve ahtiate care abia așteaptă să… (aici urmează vreo 20 de beep-uri), la fel și femeia “cultivată” cu telenovele, romane de cinci lei și reviste glossy așteaptă o nebunie cât casa: ca toți bărbații să-și manifeste sentimentele la fel!!!!!

Inelele de logodnă arată ca niște uniforme din aur și diamante pentru că toate vor același fel de cerere în căsătorie!! La dracu! Un pic de originalitate avem și noi voie? Nici măcar genunchiul pus jos nu sunt convins că e esențial. Nu pot să vă spun ce făceam când am cerut-o de soție pe Muză, că îi închid ăștia site-ul prietenului George. :))

Femeia vrea să fie modernă înainte să înțeleagă prea bine ce înseamnă modern. Pentru asta ar trebui să înțelegi mai întâi tradițiile pe care vrei să le negi! Bărbatul a fost întotdeauna în fața unei dileme: îi oferă declarații în buchete de flori și sticle cu șampanie sau unele săpate în piatră. În aur. Într-un copil care să aibă ochii lui și nasul ei în vânt. Cei șmecheri, vor merge pe șampanie, flori și lumânări, dar să nu te mire dacă din flori va rămâne doar o mătură de paie uscate. Lumânările se topesc la fel de repede cum se va face el… nevăzut. :)) Iar de la șampanie așa te doare capul!

Noi, bărbații, vrem uneori să facem prea mult pentru două picioare care stau frumos unul peste celălalt și pe care vrem să le vedem și în alte poziții. Nu poți să ai cu o răsfățată o relație de lungă durată!

Caută o femeie întreagă. Slavă Domnului, suntem în România. Avem de unde alege.