După părerea mea, de la Netflix încoace, filmele de cinema au luat un loc pe bancheta din spate. Asta fiindcă producția din seriale se află la un nivel de calitate fără precedent față de tot ce a existat până acum. Efectele devin din ce în ce mai bune, scenariile sclipitoare, iar actorii ușor, ușor, parcă se mută de pe marile ecrane, pe micile ecrane. Mă rog, cel puțin asta cred eu. Astăzi vorbim despre seriale care sunt pe cale să se odihnească în pace. Și cine știe, poate unul la care te uiți se află pe lista mea.

https://youtu.be/yvTC8J7LJrM

Primul episod din Big Bang Theory a apărut în 2007, iar acum la 12 ani lumină distanță, s-a terminat la sezonul doisprezece. Dacă ești fan, probabil știi deja că ultimul episod a fost difuzat pe 16 mai. Nu știu despre voi, dar eu am încetat să mă uit la el în urmă cu ceva ani. Nu cu vreun motiv anume în afară de lipsă de timp. Dar voi? Cum stați cu Big Bang Theory? V-ați uitat la Young Sheldon? Eu am încercat, dar nu m-a prins.

Pe locul doi avem Criminal Minds. Un serial și mai vechi decât Big Bang, care urmează să se termine în 2020 cu sezonul 15. Dacă ești fan a psihologiei criminalistice, a indiciilor și a deducerii, și dacă îți place să vezi SF-uri precum nu prea găsești în realitate, indiferent cât de plauzibil ar suna în serial, atunci ar trebui să savurezi ultimul sezon din plin.

Pe locul trei rămânem tot la detectivi, fiindcă îl avem pe tata britanic a lui Batman, Sherlock Holmes din serialul Elementary. O altă versiune al celui de-al doilea cel mai faimos detectiv din lume, după Batman. Trebuie să recunosc că nu am dat prea multă importanță acestui serial. În principiu fiindcă abia mă descurc cu doi „Sherloci”: Downey Junior și Benedict Cumberbatch. E destul de greu să aleg între ei.

Nu l-am menționat pe Batman degeaba mai devreme, fiindcă următorul serial care a primit groapa de sub pământ este Gotham. Știți voi, cel cu liliacul când e Richie Rich și nu prea face multe chestii de liliac? Bine, în ultimele sezoane acțiunea s-a mai ridicat pe scara Richter. 

Ultimul de pe listă este Swamp Thing și a fost anulat chiar după ce primul episod a fost difuzat. Inițial trebuiau să fie 13 episode, apoi au fost 10… o întreagă istorie. Ce știm cu siguranță, e că după acest sezon vor fi 0. Eu m-am amuzat, dar voi cum sunteți cu mlăștinosu ăsta?

Acestea fiind spuse, pe restul din lista mea le găsiți în clipul de mai sus. Numai bine.

You Might Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.