Cumpără cadoul potrivit pentru femeia din viața ta

Recunosc, urmează perioada mea preferată din an. Cea a CADOURILOR. Și sunt sigură că mulți dintre voi sunt absolut terifiați de ea, pentru că nu e întotdeauna ușor să faci un cadou potrivit. Nu spun perfect, deși spre asta țintesc.

Evident, vorbesc despre cadourile pe care le oferiți femeilor din viața voastră. Nu pot să nu vă povestesc ce spunea una din prietenele mele, o femeie cu un umor extraordinar : “Sunt femei care primesc diamante și femei care primesc oale și crătiți. Eu primesc oale și crătiți.”
E drept, a primit chiar și stație pentru călcat. Exact, nu un fier de călcat, ceva mai high tech. Și la fel de drept e că aceeași doamnă are cei mai frumoși cercei cu diamante pe care i-am văzut, și vreo două inele bătute cu pietre din aceeași familie.

Ceea ce vreau să vă spun este să NU cumpărați oale și crătiți. Și nici alte accesorii pentru casă. Chiar dacă fierul de călcat s-a stricat, nu faceți cadou unul. Și nici dacă, Doamne ferește, va luat foc bucătăria sau debaraua, și nu aveți în ce să executați o omletă sau un piure, NU cumpărați oale și crătiți. Oricât de frumos sunt ambalate sau oricât de fericită arată lângă ele domnișoara din reclamă. Sunt sigură că numără pe degetele de la mână momentele în care a folosit cu adevărat un astfel de obiect.

Nu cumpărați lucruri de care credeți că femeia din viața voastră are nevoie. Sau lucruri care TREBUIE. Nu, nu. Pe alea le cumpărați la salariu, într-o zi oarecare.

Pentru că, deși e posibil ca femeia de lângă voi să aibă nevoie de altă masă de călcat, cu siguranță are nevoie de o rochie nouă. Sau o bijuterie nouă. Sau pantofi noi. Sau poșetă nouă. Sau combinații din cele de mai sus, după posibilitățile fiecăruia. Shhhht! Să nu cumva să spuneți că mai are. Total greșit. O femeie are întotdeauna nevoie de lucruri noi. Pentru ea.

O altă prietenă era cât pe ce să primească un frigider de ziua ei, pentru că se mutase în casă nouă și nu avea încă electrocasnicul cu pricina. A intervenit la timp și a primit o poșetă pe care și-o dorea. Altfel și-ar fi amintit și acum ziua în care a primit cel mai voluminos cadou din viața ei. Întelegeți unde bat?

Majoritatea femeilor știu să lase indicii cu ce și-ar dori. Poate reviste deschise la reclama cu aceeași geantă, pagini de internet, exclamații legate de același tip de produs când treceți pe lângă vreo vitrină. Fiți atenți la ele. Dacă citiți asta prea târziu, sunați-i prietenele, puneți-vă cenușă în cap și prezentați-vă acasă cu ceva ce ea își DOREȘTE.

Nu uitați un lucru când cumpărați un cadou, fie el de Crăciun sau nu. O femeie nu va ieși niciodată la restaurant cu fierul de călcat în poșetă, să se laude în fața prietenelor. Nici înfășurată într-o lenjerie de pat nouă, ca să moară altele de ciudă când o văd. Și nici accesorizată cu tacâmuri sau cu un ceas de perete care se potrivește perfect în bucătărie. Nu, electrocasnicele nu o vor face să se simtă mai frumoasă, decorațiunile interioare nu țin loc de accesorii, un halat de baie și o pereche de papuci de casă nu se vor transforma niciodată, peste noapte, într-o rochie neagră de seară și pantofi cu toc amețitor dar perfecți. Vă doresc succes la cumpărături…

gift-books-birthday-gift-gift-ideas-perfect-gift-ideas-for-women-over-40-gift-ideas-for-women-over-40gifts-ideas-for-women-over-40gift-idea-for-women-over-40gift-ideas-for-woman-turning-40gi