VIDEO – Cinci jocuri pe telefon în afară de PUBG #2

În memoria recentă, nu știu alt joc de pe telefon care să fi avut un impact atât de mare precum PlayerUnknown’s Battlegrounds. Iar dacă suneți puțin sătui de atât Battle Royale, m-am gândit să vă ofer câteva variante alternative cu  Jocuri pe telefon în afară de PUBG

Printre cele care mi-au captat atenția se numără Sigi – A fart for Melusina. Un platformer retro clasic. Jocul are o grafică excepțională în stilul 8-biți și un soundtrack mulat perfect pe estetica sa. Când vine vorba de un asemenea stil de joc, Sigi încercuiește multe variante corecte pentru mine. Eu sunt un mare, mare fan a orice se poate numi joc video old school și mereu mă bucur de unul reușit ca în cazul lui Sigi. 

Altul pe care l-am inclus în listă este Fire Emblem Heroes. Un joc pe care unii l-ar asemăna clasicului Heroes of Might and Magic III. Aș fi înclinat să fiu parțial de acord cu această comparație, dar seria este de sine stătătoare și are o moștenire care datează încă din 1990. În FE: Heroes găsim un stil grafic curat ca lacrima și o coloană sonoră care ne poate ridica moralul. Asta dacă ne lăsăm absorbiți în lumea sa colorată și prietenoasă. În acest RPG tactic de buzunar aveți la dispoziție zeci de eroi, cu stiluri diverse de luptă și nenumărate runde cu varii dificultăți.

Dacă vă surâd aceste două titluri sau chiar în caz contrar, vă invit să urmăriți materialul video complet. Iar ca întotdeauna, vă aștept cu mare drag opiniile și criticile în secțiunea de comentarii.