Toată lumea e înnebunită acum după fenomenul global din lumea mobile numit PUBG, și este jucat de la răsărit, până la apus. Așa că am zis să explorez eterul Internetului și să găsesc câteva titluri cu care să vă delectați atunci când eventual veți lua o pauză de la PUBG.

După ce am cercetat tot internetul, secțiunea de anunțuri din ziare și Google Play Store, am găsit în sfârșit câteva variante viabile. Cinci la număr. Acum deși sper că măcar unul dintre ele să vă surâde, au fost și privite în același timp prin lentila unui gamer de PC și Console. În alte cuvinte, mi-am ales titlurile cu grijă, să aibă acțiune destulă, grafică, dar cel mai important, gameplay. Printre titlurile peste care am dat se numără și GTA San Andreas mobile, care mi-a trezit amintiri demult apuse. Jocul nu arată cum credem majoritatea că arăta, dar dialogul, acțiunea, firul narativ și experiența per total rămân neschimbate.

Alt joc care m-a surprins încă de prima dată când l-am luat la butonat, este Arena of Valor. Un MOBA mai lite, ca să-i spun așa. Cu o interfață ușor de învățat, un gameplay menit să scurteze maratoanele de 90 de minute din DOTA 2, acest joc este o alternativă bună pentru atunci când te simți competitiv, dar nu ești acasă la birou.

Acestea fiind spuse, nu voi mai strica și celelalte titluri pe care le-am pregătit. Așa că vă invit să vedeți materialul complet și să le descoperiți singuri. Bineînțeles, asta în cazul în care vă hotărâți să mai încercați și altceva pe lângă PUBG. Cel puțin până apare Fortnite. După aceea nici un alt joc nu va mai avea șanse în fața acestui mamut care se vede la orizont.

Abonează-te la Cavaleria.ro pe Youtube

You Might Also Like

2 Comments

  1. 1

    salut. ai incercat Dragon revolt de la snail games? tip mmorpg care aduce aminte putin de Wow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.